صفحه نخست

چندرسانه

اینفوگرافیک

عکس

رئیس قوه قضاییه

حقوق و قضا

حقوق بشر

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

مجله حقوقی

قضایی

صفحات داخلی

کاهش کلسترول خون با مصرف جوش شیرین

۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۳:۰۱
کد خبر: ۱۷۰۲۵۷
بیکینگ سودا یا جوش شیرین که در صنعت شیرینی پزی کاربرد زیادی دارد و طعم بهتری به بعضی غذاها می‌دهد، از فواید بسیاری برخوردار است که تا به حال از چشم ما پنهان مانده.
به گزارش گروه فضای مجازی ، متخصصان غدد می گویند که محلول تهیه شده از جوش شیرین موجب کاهش کلسترول خون می شود و علاوه بر آن به کاهش چربی دور شکم و ران ها کمک می کند.

برای تهیه این شربت بی نظیر که بهتر است قبل از وعده های غذایی مصرف شود به مواد ساده ای نیاز دارید:

آب را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. سپس جعفری خرد شده و جوش شیرین را به آن بیفزایید و اجازه بدهید تا محلول خنک شود. بعد از خنک شدن برش های لیمو را به آن اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد و سپس نوش جان کنید!

/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *