صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

فراخوان رئیس عدلیه به اصحاب رسانه

صفحات داخلی

چغندر قند برای افراد دیابتی مفید است

۰۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۲:۰۱
کد خبر: ۱۴۱۶۵۷
به گفته محققان، در حالی که چغندر قند مملو از قند طبیعی است اما برای افراد دیابتی مفید است.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، افراد دیابتی همواره در خوردن یک ماده خوراکی محتاطانه عمل می کنند. از آنجائیکه برخی از سیزیجات حاوی مقدار بالای شاخص گلایسیمیک بوده و موجب افزایش قند خون می شوند، برخی از سبزیجات مغذی هم به همین دلیل از رژیم غذایی این افراد کنار گذاشته می شوند که یکی از آنها چغندرقند است.


از آنجائیکه این گیاه، ملو از قند طبیعی است، بسیاری از افراد دیابتی از مصرف آن دوری می کنند. اما این گیاه فواید بسیار زیادی دارد که در ادامه به آنها اشاره می شود.

جدای از قند طبیعی، گیاهی غنی از فیبر، پتاسیم و فولات است که برای هر فرد مبتلا به دیابت خوب است.

نمره آن از لحاظ داشتن گلایسیمیک، ۶۴ است که رقم بسیار پایینی بوده، و در زمان مصرف، قند طبیعی موجود در آن به سرعت به گلوکز تبدیل نمی شود.

از آنجائیکه چغندرقند دارای میزان بالای نیترات است، به بهبود عملکرد شناختی در افراد دیابتی که دو هفته متوالی آن را مصرف کنند، کمک می کند.

همچنین آب چغندر منبع غنی بتالاین و نئوتانین است. این دو ماده غذایی به کاهش سطح گلوکز، افزایش حساسیت به انسولین و پیشگیری از تغییرات فشار اکسایشی در بیماران دیابتی کمک می کند.

مطالعات نشان می دهد بهترین طریقه مصرف چغندر برای افراد دیابتی مصرف آب چغندر به هنگام صبح است، چراکه می تواند به تدریج و به طور پیوسته به گلوکز تبدیل شود و نیاز انرژی روزانه را در طول روز فراهم کند.

در صورت عدم تمایل به مصرف آب چغندر، آن را در سالاد به همراه میان وعده یا در هنگام ناهار مصرف کنید.

/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *