صفحه نخست

چندرسانه

اینفوگرافیک

عکس

رئیس قوه قضاییه

حقوق و قضا

حقوق بشر

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

مجله حقوقی

قضایی

صفحات داخلی

این ویتامین‌ها سرطان را فراری می‌دهند

۱۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۰:۰۱
کد خبر: ۱۴۰۸۸۴
گزارشی که پیش رو دارید در تاریخ 7 اسفند 94 در سایت خبری تبیان منتشر شده است که خبرگزاری میزان آن را بازنشر می کند.
به گزارش گروه فضای مجازی ، هشت ماده مغذی، جلوگیری‌کننده از انواع سرطان‌ها معرفی شده‌اند: مطالعات نشان داده‌اند کسانی که سطوح بالای ویتامین D را دریافت می‌کنند، در معرض خطر کمتری از ابتلا به سرطان سینه، تخمدان، کلیه، روده، پانکراس، پروستات و سرطان‌های دیگر هستند.
 
مطالعات نشان داده‌اند که کورکومین، ماده فعال بیولوژیک زردچوبه، علاوه بر اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی، اثرات ضد سرطانی و ویژگی‌های ممانعت از ایجاد سرطان را هم داراست.
 
بعضی تحقیقات نشان داده است که ویتامین‌های گروه ب از جمله اسید فولیک یا همان ویتامین ب 9، می‌تواند خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها را کاهش دهد. در افرادی که اسید فولیک بیشتری دریافت می‌کنند، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و سرطان کبد کمتر است.
 
فولات، برای سلول‌ها و بافت‌های تکثیر یافته بسیار مفید است. برای مبتلایان به سرطان، مصرف مکمل فولات بسیار خوب است.


/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *