صفحه نخست

چندرسانه

اینفوگرافیک

عکس

رئیس قوه قضاییه

حقوق و قضا

حقوق بشر

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

مجله حقوقی

قضایی

صفحات داخلی

فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه غذا در راستای سلامت مصرف کنندگان است/ تمرکز و کنترل آلاینده‌ها و تقلبات در محصولات غذایی در اولویت است

۱۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۰:۰۱
کد خبر: ۱۳۰۳۲۹
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: در حوزه غذا بیشتر بر روی کنترل آلاینده‌ها، تقلبات و همینطور بخش‌هایی که آسیب رسان محسوب می‌شوند متمرکز شده‌ایم و با دقت نظارت و کنترل می‌شود.
به گزارش گروه جامعه ، رسول دیناروند، معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو در مورد فعالیت هایی که در چند ساله اخیر در حوزه غذا صورت گرفته اظهار کرد: در سال های اخیر پیشرفت‌های خوبی را در حوزه غذا داشته ایم و سعی بر این است که فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه غذا در راستای سلامت مردم و جامعه باشد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *