صفحه نخست

چندرسانه

اینفوگرافیک

عکس

رئیس قوه قضاییه

حقوق و قضا

حقوق بشر

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

مجله حقوقی

قضایی

صفحات داخلی

کاهش 10 درصدی میزان شکر موجود در نوشیدنی‌های صنعتی

۰۴ آذر ۱۳۹۴ - ۰۲:۴۰:۰۱
کد خبر: ۱۰۲۴۴۵
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان-رئیس سازمان غذا و دارو گفت: این سازمان از طریق اطلاع‌رسانی روی بسته‌های مواد غذایی از نظر میزان کالری، قند، میزان اسید چرب و نمک توانسته است در تغییر عادات غذایی مردم موثر واقع شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *