صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

فراخوان رئیس عدلیه به اصحاب رسانه

صفحات داخلی

علت افزایش قیمت گوشت قرمز

۰۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۰:۰۱
کد خبر: ۶۲۴۵۶۵
رئیس اتحادیه صنف گوشت گاوی تهران گفت: دلیل افزایش قیمت گوشت گوساله در روز‌های اخیر کاهش تقاضای خرید گوشت و تعطیلی‌ها باعث شده که دام از شهرستان به تهران فرستاده نشود.

- ایسنا نوشت: علی خندان رو جوان درخصوص افزایش ۵ تا ۱۰ هزارتومانی قیمت گوشت گوساله اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا تقاضای خرید گوشت گوساله کم شد و تعطیلی‌ها نیز باعث شد تا دام از شهرستان به تهران فرستاده نشود و همین امر باعث افزایش قیمت گوشت گوساله شد.

وی با اشاره به اینکه گوشت گوساله در بازار فراوان و کمبودی در این زمینه وجود ندارد، گفت: قیمت گوشت گوساله هفته‌های گذشته حدود ۹۵ تا ۱۰۰ هزارتومان بود که با افزایش قیمت حدود ۵ هزارتومانی مواجه شده است.

رئیس اتحادیه صنف گوشت گاوی تهران همچنین اضافه کرد که قیمت گوشت گوساله در هفته‌های آینده کاهش پیدا خواهد کرد.


برچسب ها: گوشت قرمز

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *