صفحه نخست

هفته قوه قضاییه

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

صفحات داخلی

مصرف کدام مواد غذایی در پیشگیری به کرونا موثر است؟

۰۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۴:۱۲
کد خبر: ۶۰۰۷۹۴
دسته بندی‌: چندرسانه ، سایر حوزه ها
خبرگزاری میزان-رژیم غذایی مناسب تا حد زیادی می‌تواند در جلوگیری از ابتلا افراد به ویروس کرونا موثر باشد.
به گزارش گروه چند رسانه‌ای ، مصرف روزانه ۳ واحد از گروه سبزی‌ها به جز سبزی‌های نشاسته‌ای و حداقل ۲ واحد میوه، مصرف روزانه سبزیجات، سالاد همراه با آب لیمو ترش یا آب نارنج تازه، مصرف هویج و کدو حلوایی در غذا‌های روزانه، مصرف پیاز خام همراه با غذا، اجتناب از مصرف فست فود و غذا‌های چرب و سنگین، استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه، مانند حبوبات یا تخم مرغ و خودداری از مصرف غذا‌هایی که کامل نپخته است تا حد زیادی می‌تواند در پیشگیری از ابتلا به کرونا موثر باشد.

گفتنی است؛ کمبود ویتامین‌های (C D E) احتمال ابتلا به بیماری‌های مختلف از جمله: بیماری‌های تنفسی و کرونا را افزایش می‌دهد.
[video src="https://www.mizan.news/wp-content/uploads/2022/01/2497977_103.mp4"]

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *