صفحه نخست

چندرسانه

اینفوگرافیک

عکس

رئیس قوه قضاییه

حقوق و قضا

حقوق بشر

حوادث- انتظامی و آسیب های اجتماعی

جامعه

سیاست

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین الملل- جهان

فضای مجازی

مجله حقوقی

قضایی

صفحات داخلی

باید و نبایدهای تغذیه سالم در دوران شیمی درمانی

۲۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۳:۵۵:۰۱
کد خبر: ۲۱۹۴۲۹
یکی از روشهای درمانی سلول‌های سرطانی روش شیمی درمانی است که برای کاهش عوارض جانبی آن باید به نکاتی توجه کرد.
پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار میزان اظهار داشت: سرطان بیماری سختی است که می توان با روش شیمی درمانی سلول های سرطانی را از بین ببرد.

وی افزود: این روش درمان، عوارض جانبی دارد که می تواند در تغذیه فرد اثرگذار باشد. از جمله این عوارض ها احساس تهوع، استفراغ، اسهال، کاهش اشتها، مشکلات دندان و لثه وافسردگی و خستگی است.

این متخصص تغذیه در ادامه گفت: برای کاهش عوارض شیمی درمانی بهتر است فرد بیماراز مصرف غذاهای چرب و سرخ کرده، غذاهای پر ادویه و داغ به شدت پرهیز کند.

فرحبخش اظهار کرد: توصیه می شود در روز قبل از شیمی درمانی مصرف غذاهای حاوی گوشت و سبزیجات جزو برنامه های غذایی فرد باشد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: در روز بعد از شیمی درمانی افراد بیمار باید از رژیم غذایی سبک مثل مایعات به ویژه آبمیوه استفاده کنند تا موادغذایی به سرعت جذب بدن شود.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *