هشدار به کشاورزان درخصوص میزان استفاده از کودهای شیمیایی
: عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: از دید کارشناسان مواد غذایی نگرانیهای بسیاری درباره سلامت محصولات وجود دارد که تنها راه برای برطرف کردن این معضل این است که کشاورزان آموزشهای لازم درباره میزان استفاده از سموم و کودهای شیمیایی را دریافت کنند.
احمد آریایینژاد، در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی میزان، درباره جلسه روز گذشته مجلس در راستای بررسی میزان سموم باقی مانده در محصولات کشاورزی و راهکارهای کنترل آن اظهار کرد: وزرای کشاورزی و بهداشت با حضور در جلسه روز گذشته درباره موضوع سموم، غذا و میوه به کمیسیون توضیحاتی را ارائه دادند. در حقیقت هر 2 وزیر معتقد بودند که نمونههای ارائه شده، نشان دهنده سلامت محصولات غذایی است.
وی با بیان این مطلب که خواستههای کمیسیون بیشتر موارد کیفی است نه کمی، گفت: در واقع توضیحات روز گذشته وزرا قانع کننده بود اما از نظر کارشناسان دادهها کافی نبوده، در حقیقت فرایند کاشت و برداشت مواد غذایی گیاهی باید ساماندهی شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به این مطلب که برنامههایی در راستای اطمینان در سلامت محصولات غذایی باید تعریف و این برنامه در یک بازده زمانی مشخص اجرایی شود، گفت: در حقیقت بیشتر محصولات غذایی بدون نظارت تولید میشود که لازم است نظارت بر این محصولات بیشتر شود.
آریایی نژاد با بیان این مطلب که از دید کارشناسان مواد غذایی نگرانیهای بسیاری درباره سلامت محصولات وجود دارد، اظهار کرد: تنها راه برای برطرف کردن این معضل این است که کشاورزان آموزشهای لازم درباره میزان استفاده از سموم و کودهای شیمیایی را دریافت کنند.