لزوم اجماع فعالان فضای مجازی در حوزه دین و معارف اسلامی

9:38 - 12 مرداد 1394
کد خبر: ۶۳۹۰۷
خبرگزاری میزان: ريیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در نهمین اجلاس مدیران و نمایندگان جامعه‌المصطفی (ص) العالميه، بر لزوم اجماع فعالان فضای مجازی در حوزه دین و معارف اسلامی تأكيد كرد و گفت: فضای مجازی تريبونی برای ترويج اسلام حقيقی قرار گيرد.
به گزارش ، نهمین اجلاس مدیران و نمایندگان جامعة‌المصطفی (ص) العالمیه صبح امروز، 11 مردادماه با موضوع «المصطفی و افق های فرارو» با حضور آیت‌الله اعرافی، رییس جامعةالمصطفی (ص) و ابوذر ابراهیمی‌ترکمان، رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و دیگر شخصیت‌های کشوری در قم آغاز به کار کرد.

همكاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و جامعه المصطفی (ص) العالمیه

ابراهیمی‌ترکمان، رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در سخنانی ضمن ابراز علاقه و اشتیاق خود نسبت به همکاری و تعامل سازنده با جامعه المصطفی (ص) العالمیه، گفت: سال گذشته در هشتمین دور این اجلاس، در رابطه با افزایش ارتباط سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با نمایندگان جامعة‌المصطفی (ص) العالمیه در داخل و خارج از کشور تأكید شد، كه تاكنون این مهم اجرا و عملیاتی شده است.

عضو شورای انقلاب فرهنگی، تأكید كرد: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در سال گذشته، با 5 کشور توافق‌نامه‌ فرهنگی که از بالاترین اسناد قانونی به شمار می‌آید، امضا کرده است، در این توافق نامه ها، بندهای آموزشی گنجانده شده که ظرفیت بسیار خوبی برای فعالیت‌های جامعةالمصطفی ایجاد می‌کند.

وی یادآور شد: از دیگر مواردی كه در هشتمین اجلاس سراسری مدیران و نمایندگان جامعه المصطفی (ص) العالمیه قول مساعدت و همكاری آن را داده‌ بودیم، بحث اعزام مبلغ بود كه امسال اجرایی شد.

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ادامه، به ماهیت غیر اداری جامعةالمصطفی (ص) العالمیه اشاره و تأكید كرد: طبق راهبردها، اهداف و سیاست‌گذاری‌های جامعه المصطفی، این مركز همچنان ماهیت غیر اداری خود را حفظ كرده و براساس رسالتی كه بردوش خود احساس می كند، ضمن تربیت عالمان و متخصصان به تبیین، تولید و تعمیق تفكرات و اندیشه های اسلامی می‌پردازد.

تحکیم همگرایی و پیوندهای اسلامی در گروی خلاقیت و هم‌افزایی است

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، گفت: خلاقیت و نگاه به افق‌های روشن دوردست و هم‌افزایی می‌تواند ما را در مسیر رسیدن به تحکیم همگرایی و پیوندهای اسلامی، ایجاد باور نسبت به اسلام ناب و مزیت‌های جمهوری اسلامی، هدایت كند.

وی، با تأكید بر اجماع فعالان فضای مجازی در حوزه دین و معارف، گفت: ما با رصد حوادث منطقه و سوء استفاده‌هایی كه از فضای مجازی برای ترویج تفكر تكفیری صورت می گیرد، در می‌یابیم كه اجماع فعالان فضای مجازی در حوزه دین و معارف نقش مهمی در توسعه و ترویج اسلام ناب محمدی (ص) خواهد داشت. باید دست به دست هم دهیم تا این فضا با تأثیرگذاری عمیقی همراه باشد.

بنابر اعلام این خبر، در مراسم افتتاحیه نهمین اجلاس سراسری مدیران و نمایندگان جامعةالمصطفی (ص) العالمیه، حجت الاسلام والمسلمین محمد جواد ابوالقاسمی معاون بین الملل، سید محمد حسین هاشمی معاون فرهنگی، قهرمان سلیمانی معاون پژوهشی و آموزشی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز حضور داشتند.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *