رؤسای قوه قضائیه وکیل آنلاین مجله حقوقی

نظارت و بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی و شبه‌دولتی با جدیت بیشتری دنبال می‌شود

15:04 - 12 ارديبهشت 1403
کد خبر: ۴۷۷۱۰۵۰
دسته بندی: سیاست ، عمومی
نظارت و بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی و شبه‌دولتی با جدیت بیشتری دنبال می‌شود
معاون فنی و حسابرسی امور اقتصادی و زیربنایی دیوان محاسبات کشور با اشاره به شناسایی دو هزار و ۸۶۶ شرکت دولتی و شبه‌دولتی در کشور گفت: نظارت و بررسی عملکرد این شرکت‌ها همانند سال گذشته با جدیت و اهتمام بیشتری در دستور کار این نهاد نظارتی قرار می‌گیرد.  

خبرگزاری میزان - به گزارش دیوان محاسبات کشور، محسن برزوزاده در گردهمایی معاونت حوزه اقتصادی و زیربنایی دیوان محاسبات که با حضور قائم‌مقام معاونت هماهنگی و امور اجرایی و مدیرکل هماهنگی استان‌های دیوان محاسبات، مدیران کل، حسابرسان کل، معاونین، مشاوران و مدیران گروه‌های حسابرسی و با محوریت بررسی فرآیند تفریغ بودجه و نظارت بر شرکت‌ها برگزار شد، اظهار داشت: بررسی عملکرد شرکت‌های بزرگ دولتی و شبه‌دولتی به صورت هفتگی دنبال می‌شود و در این جلسات مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره شرکت‌ها به ارائه گزارش عملکرد خود می‌پردازند.

برزوزاده با تاکید بر اینکه آنچه به عنوان یکی از برنامه‌های نظارتی دیوان محاسبات از اهمیت بالایی برخوردار است، نظارت بر شرکت‌ها است، افزود: چک لیست این شرکت‌ها به همراه سود و زیان آنان توسط گروه‌های حسابرسی تهیه و تاپایان امسال شناسایی و تکمیل آن انجام می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تفریغ بودجه اشاره کرد و افزود: تفریغ بودجه سال ۱۴۰۲ شامل ۴۵۰ بند است که ۸۷ درصد آن متعلق به معاونت فنی و حسابرسی امور اقتصادی و زیربنایی است که در آن علاوه بر وضعیت تحقق اعتبارات در موضوعات مختلف، آخرین وضعیت اعتباراتی که باید تا شهریورماه سال گذشته توسط دستگاه‌های اجرایی مصرف می‌شد، نیز گزارش می‌شود.

ابراهیم نامداری قائم‌مقام معاونت هماهنگی و امور اجرایی و مدیرکل هماهنگی استان‌های دیوان محاسبات کشور نیز در این گردهمایی با قدردانی از زحمات مدیران، حسابرسان کل و حسابرسان اظهار داشت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در معاونت هماهنگی و امور اجرایی تلاش ما بر این است، تا با تامین زیرساخت‌های مورد نیاز، تفریغ بودجه به بهترین شکل ممکن و در مدت زمان پیش‌بینی شده انجام شود.

وی افزود: رویکرد دیوان محاسبات کشور این است که، تفریغ بودجه به گره‌گشایی اقتصادی و حل مسئله کمک کند و در کنار گزارش‌ها نیز پیشنهاد‌های کارشناسانه ارائه دهیم.

براساس این گزارش، در این نشست گزارشی از نظارت بر شرکتها، پیگیری احکام تفریغ بودجه و بررسی فرآیند‌های آن از سوی مدیران مربوطه ارائه شد.

انتهای پیام/

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *