افشای پرونده رسوایی اخلاقی مجری سرشناس در بی‎بی‎سی

9:08 - 18 تير 1402
کد خبر: ۴۷۲۲۳۹۷
دسته بندی: حقوق بشر ، عمومی
افشای پرونده رسوایی اخلاقی مجری سرشناس در بی‎بی‎سی
بی‌بی‌سی با رسوایی اخلاقی جدیدی مواجه شده که با تاخیر چند ماهه به تعلیق یکی از مجریان سرشناس آن منجر شده است.

خبرگزاری میزان – «بی‌بی‌سی» بار دیگر با یک رسوایی اخلاقی مواجه شده که طی چند روز گذشته ابعاد گسترده‌ای از آن آشکار شد.

ماجرای رسوایی جنسی در «بی‌بی‌سی» در پی افشاگری نشریه انگلیسی «سان» آغاز شد.

این نشریه اعلام کرده بود که یکی از مجریان سرشناس «بی‌بی‌سی» سال‌ها برای دریافت تصاویر هرزه نگارانه و غیراخلاقی به یک نوجوان پول پرداخت کرده است.

خانواده قربانی چه می‌گویند؟

منبع این افشاگری، مادر نوجوان مذکور بود که از «بی‌بی‌سی» شکایت کرد.

وی می‎گوید: این پول‌ها فرزندم را به مواد مخدر آلوده کرد و وی را از یک نوجوان خوشبخت به یک معتاد به کراک شبح مانند تبدیل کرد؛ هر بار که این مرد را در تلویزیون می‌بینم، احساس بدی دارم.

این زن همچنین با اشاره به بی توجهی مجری مذکور به درخواست خانواده‌اش مبنی بر قطع پول ارسالی به فرزندشان، از «بی‌بی‌سی» خواست که مجری مذکور را از کار برکنار کند.

مادر نوجوان قربانی می‌گوید که با وجود طرح شکایت در ماه مه سال جاری، «بی‌بی‌سی» اقدامی انجام نداد و مجری مذکور همچنان برای فرزندش پول می‌فرستاد.

گفته می‌شود که پیام‌های صریح مجری مذکور به نوجوان قربانی از سال ۲۰۲۰ آغاز شد.

به گفته خانواده قربانی، مجری «بی‌بی‌سی» هیچگاه هویت خود را پنهان نکرد.

بر اساس گزارش‌ها، مجری مذکور که نامش فاش نشده به مدت سه سال به نوجوان مذکور که اکنون ۲۰ ساله است، به ازای دریافت تصاویر غیراخلاقی بیش از ۳۵ هزار پوند پول پرداخت کرد.

بر اساس این گزارش، حقوق مجری مذکور که نامش هنوز فاش نشده، اما برای میلیون‌ها نفر شناخته شده است، شش رقمی است و تا زمانی که تحقیقات ادامه دارد، از آنتن «بی‎بی‎سی» کنار گذاشته شده است. 

واکنش «بی‌بی‌سی» به رسوایی اخلاقی جدید

انتشار این گزارش‌ها، سبب شد که «بی‌بی‌سی» با انتشار بیانیه‌ای ادعا کند که فعلا مجری مذکور را کنار گذاشته و بررسی‌ها در رابطه با این اتهام را انجام دهد.

تاکنون چندین مجری سرشناس «بی‌بی‌سی» با انتشار بیانیه‌هایی اعلام کردند که مجری متهم به فساد اخلاقی نیستند.

شکایت از مجری سرشناس، اما معرفی نشده «بی‌بی‌سی» در حالی مطرح می‌شود که چند هفته پیش شبکه «آی‌تی‌وی» به عنوان رقیب «بی‌بی‌سی» اعلام کرد که مدیران این شبکه قصد دارند، روی رسوایی اخلاقی «فیلیپ اسکوفیلد»، یکی از مجریان «بی‌بی‌سی» برای جلوگیری از آسیب تجاری احتمالی سرپوش بگذارند.

سابقه رسوایی‌های اخلاقی در بی‌بی‌سی

وکلای ارشد انگلیس در مورد رسوایی جدید «بی‌بی‌سی» هشدار دادند که این فرد ممکن است با تحقیقات طولانی پلیس در مورد رفتار مجرمانه احتمالی مواجه شود.

یکی از وکلای ارشد انگلیس نیز این سوال را مطرح کرد که چرا «بی‌بی‌سی» زودتر اقدام نکرد؛ پلیس هم باید به محض بررسی صحت شکایت وارد عمل می‌شد، اما اکنون چند هفته از زمان ثبت شکایت گذشته است؛ توجیهی برای این تاخیر پلیس وجود ندارد.

یک منبع آگاه به روزنامه انگلیسی «میرور» گفت که تعجب آور است که این مجری پس از مواجهه با چنین اتهام جدی در یک رویداد مهم شرکت کرده است.

رئیس کمیته فرهنگ، رسانه و ورزش انگلیس نیز گفت: «بی‌بی‌سی» به وضوح باید به پرسش‌های بسیار جدی پاسخ دهد.

«پریتی پاتل»، وزیر کشور سابق انگلیس، گفت که پاسخ «بی‌بی‌سی» مسخره بود.

وی این شبکه را متهم به تبدیل شدن به یک «سازمان بی‌چهره و غیر پاسخگو» کرد.

این افشاگری، بحرانی جدید برای «بی‌بی‌سی» در سال جاری میلادی است؛ چرا که این شبکه در ماه مارس درگیر پرونده‌ای با «گری لینه کر» در موضوع بی طرفی شد و در ماه آوریل، شاهد استعفای رئیس شبکه به اتهام فساد بود.

«بی‌بی‌سی» تاکنون شاهد افشاگری‌های متعدد درباره رسوایی‌های اخلاقی مدیران و کارکنان خود بوده است؛ هرچند کارشناسان می‌گویند که ابعاد فساد گسترده در «بی بی سی» کاملا فاش نمی‌شود و مردم از آن آگاه نمی‌شوند.

بر اساس قانون حمایت از کودکان انگلیس مصوب ۱۹۷۸، ساخت، توزیع، در اختیار داشتن یا نشان دادن هرگونه تصاویر غیراخلاقی از افراد زیر ۱۸ سال جرم است؛ حتی اگر با رضایت وی انجام شده باشد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *