ورود وزیر بهداشت دولت سیزدهم به ستاد وزارت بهداشت

14:58 - 06 شهريور 1400
کد خبر: ۷۵۲۹۷۸
امروز ششم شهریور ماه ۱۴۰۰، وزیر جدید بهداشت وارد وزارت بهداشت شد.

- امروز ششم شهریور ماه ۱۴۰۰، بهرام عین اللهی - وزیر بهداشت دولت سیزدهم وارد وزارت بهداشت شد.

گفتنی است که عین اللهی یکی از وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم، ۳ شهریور ۱۴۰۰ در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی با ۲۱۴ رای موافق، ۵۵ رای مخالف و ۱۵ رای ممتنع از مجموع نمایندگان حاضر در این جلسه به عنوان وزیر بهداشت انتخاب شد.

عین اللهی بعد از دریافت رای اعتماد از سوی مجلس شورای اسلامی، از بیمارستان‌های مسیح دانشوری و بهارلوی تهران بازدید کرد و سپس عازم مشهد و و اهواز شد و از برخی مراکز واکسیناسیون و بیمارستان‌های این شهر‌ها بازدید کرده و مشکلات کرونا در این استان‌ها را از نزدیک بررسی کرد.

وی، متولد سال ۱۳۳۷ متخصص چشم پزشکی، فوق تخصص قرنیه و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است. پیش از این نیز تصدی در سمت‌هایی همچون معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس شورای بسیج جامعه پزشکی کشور، معاون درمان بهداری کل سپاه پاسداران، ریاست دفتر نظارت و ارزیابی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ریاست قطب چشم پزشکی، دبیر شورای هم اندیشی نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و... در کارنامه او به چشم می‌خورد.

عین‌اللهی برنامه‌های خود را در ۱۱۴ صفحه با محوریت مدیریت کرونا، تقویت و استقرار شبکه ملی خدمات سلامت، تحقق اسناد بالادستی سلامت، برنامه جامع توانبخشی و سلامت اجتماعی، نظام اطلاعات سلامت، دارو و تجهیزات پزشکی، کارکرد تولید منابع، تامین مالی و کارکرد ارائه خدمات سلامت ارائه کرده است. بر اساس آنچه که او در برنامه خود آورده است قرار است با ۷ راهبرد اساسی به سمت نیل به اهداف تعیین شده حرکت کند که این راهبرد‌ها شامل موارد ذیل است:

۱. تضمین فراهمی، دسترسی، قابلیت خرید و بهره‌مندی از خدمات پایه سلامت برای همگان

۲. برقراری عدالت در تامین منابع و بهره‌مندی از خدمات سلامت

۳. افزایش کارآیی و اثربخشی نظام مراقبت‌های بهداشتی و درمانی

۴. برقراری حفاظت مالی مبتنی بر توانایی پرداخت مردم، در مقابل هزینه‌های خدمات سلامت

۵. بهبود کیفیت خدمات و مراقبت‌ها و کالا‌های سلامت محور

۶. حفظ شأن و کرامت مردم هنگام دریافت خدمات سلامت

۷. سرآمدی کشور بین کشور‌های منطقه چشم انداز در عرصه تولید دانش و آموزش و پژوهش پزشکی



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *