کاهش ۱۰.۸ درصدی سرقت در سال ۱۴۰۳ در کردستان

بهادر اسدی با بیان اینکه پیشگیری از وقوع سرقت باید در اولویت دستگاههای مسئول قرار گیرد، گفت: براساس سند تحول قضایی باید اقدامات پیشگیرانه و قاطعانه درخصوص افرادی که نظم و امنیت جامعه را برهم زده و به اموال مردم خسارت وارد میکنند صورت گیرد.
اسدی با اشاره به اقدامات این معاونت در پیشگیری و کاهش ۱۰.۸ درصدی وقوع سرقت درسال ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۲، افزود:در سال گذشته، یک جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان با موضوع پیشگیری از سرقت و ۸ جلسه طرح جامع پیشگیری از سرقت در این معاونت برگزار شد، که در این جلسات راهکارهایی جهت پیشگیری از سرقت شناسایی شد و در قالب مصوباتی به دستگاههای ذیربط ابلاغ شد و نظارت بر اجرای مصوبات قرارگاه استانی تا حصول نتیجه ادامه دارد.
وی از پیگیری شناسایی و دستگیری معتادان متجاهر دخیل در پروندههای سرقت خبر و داد و اضافه کرد:در سال ۱۴۰۳ از همه ضایعات فروشیهای شهرستان سنندج در ۷ مرحله جهت شناسایی مالخرها و رابطان سارقین از طریق گشت ویژه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان و پلیس نظارت بر اماکن عمومی، پلیس آگاهی، اداره صنعت معدن و تجارت و سایر دستگاههای مرتبط بازدید به عمل آمد.
اسدی تصریح کرد: شناسایی محل اختفاء و دستگیری محکومان قطعی قضایی متواری مرتبط با پروندههای سرقت با هدف پیشگیری از تکرار جرم در دستور کار این معاونت قرار دارد.
وی در پایان با اشاره به اینکه افزایش ورودی پروندههای موضوع سرقت به محاکم قضایی اغلب ناشی از ناآگاهی مردم نسبت به تکالیفشان در مراقبت از اموال و داراییهایشان است، اظهار کرد: ارتقای آگاهیهای عمومی مردم و گروههای هدف و آشنایی آنها با اصول پیشگیری و خودمراقبتی و نحوه مراقبت از اموال و داراییهایشان، سببکاهش ورودی پرونده به محاکم قضایی میشود.
انتهای پیام/