برداشت زعفران - خراسان رضوی

۲۶ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۰:۱۷
کد خبر: ۴۵۵۷۴۱۵
دسته بندی‌: عکس ، عمومی
استان خراسان در حال حاضر مهد پرورش زعفران در ایران است و سالانه سهم بزرگی در تامین این ادویه‌ی ارزشمند و گران‌قیمت دارد. زمان برداشت محصول با توجه به شرایط اقلیمی و زمان اولین آبیاری متفاوت است.پیاز زعفران هر روز صبح یک گل تولید می‌کند و با چیده شدن آن، روز بعد بوته دوباره گل می‌دهد و این روند تا یک ماه ادامه می‌یابد. گل زعفران باید همان روز چیده شود، چرا که هر چقدر آفتاب به آن تابیده شود از کیفیت زعفران کاسته می‌شود.از آن‌جایی که زمان، در جمع آوری زعفران نقش ویژه‌ای دارد غالبا تمام افراد خانواده در مزرعه کار می‌کنند.

عکاس : سید رسول عزیزی


برچسب ها: زعفران خراسان

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *