2 روش برای تهیه سس سزار مخصوص

15:24 - 08 شهريور 1401
کد خبر: ۴۴۲۲۹۹۶
سس سالاد سزار تاثیر بسیار زیادی روی خوشمزه شدن این سالاد دارد. در این گزارش طرز تهیه انواع سس سزار را به شما آموزش می دهیم.

خبرگزاری میزان _ بیتوته نوشت: سس سزار تاثیر بسیار زیادی بر خوشمزه شدن سالاد سزار می گذارد. شما نمیتوانید با یک سس آماده که از بازار خریداری کرده اید ، سالا سزار فوق العاده ای درست کنید. 

در دستور اصلی تهیه سس سزار از تخم مرغ خام و سس ورسترشایر استفاده می شود که ممکن است با ذائقه ایرانی همخوانی نداشته باشد. 

ترکیب سس سزار ، میتواند متناسب با ذائقه خودتان تغییر کند. در ادامه مقاله طرز تهیه انواع سس سزار را به شما آموزش میدهیم تا بتوانید طعمی فوق العاده را تجربه کنید. 

در رستوران های ایران معمول سس سزار را با پایه سس مایونز تهیه می کنند. شما میتوانید انواع ترکیب هایی که در ادامه آورده ایم را با هم مخلوط نمایید و در کنار سالاد سزار یا سایر سالادها سرو نمایید.

سس سزار رژیمی, سس سزار اصل رستورانی, سس سزار اصل

دستور تهیه سس سزار

روش اول تهیه سس سزار   

سس مایونز۳ قاشق غذا خوری 
  روغن زیتون بکر (با بو)۶ قاشق غذا خوری
 سس خردل ۱ قاشق غذا خوری
 سرکه۲ قاشق غذا خوری
  آبلیمو۲ قاشق غذا خوری
 سیر رنده شده۱ قاشق چای خوری 
 پنیر پارمزان رنده شده ۴ قاشق غذا خوری 
نمک به مقدار لازم

در این دستور سس مایونز جایگزین تخم مرغ خام شده و سرکه جایگزین سس ورسترشایر شده است. بهتر است برای طعم دادن به سس سالاد سزار از 1 – 2 عدد طعم دهنده استفاده کنید. استفاده بیش از حد از ترکیبات مختلف می تواند مزه سس را تغییر دهد. 

روش دوم تهیه سس سزار رستورانی 

 سس مایونز300 گرم
سس خردل  100 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
پنیر پارمسان50 گرم
پوره سیر1 قاشق چای خوری
 سس ورچستر20 گرم
روغن زیتون بدون بو100 گرم
نمک و فلفل سیاه1 قاشق چای خوری

زرده تخم مرغ را با پوره سیر هم بزنید تا کرم رنگ شود سپس بقیه مواد را اضافه کرده مخلوط نمایید و روغن زیتون را در آخرین مرحله به سس اضافه کنید.

در صورت تمایل میتوانید مقداری آبلیموی تازه به این سس اضافه نمایید. 

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


برچسب ها: طرز تهیه سس

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *