18:20
03 اسفند 1395
کد خبر: ۲۸۲۲۴۸

ساخت نانومکمل‌های غذایی برای بهبود تولید گوشت بلدرچین

محققان دانشگاه گیلان در طرحی آزمایشگاهی به درخواست یک شرکت ایرانی، مکمل‌های غذایی ساخته‌اند که قابلیت بهبود تولید گوشت بلدرچین را دارد؛ این نتایج در بخش کشاورزی و صنعت پرورش دام و طیور و به ویژه صنعت پرورش بلدرچین قابل کاربردند.

برچسب ها: محققان ایرانی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *