کوتاهی اروپا در پرداختن به بحران مهاجرت
خبرگزاری میزان - بحران مهاجرت و پناهجویی در سراسر جهان در حال تشدید شدن است و با این وجود اتحادیه اروپا به تعهدات خود در این زمینه عمل نمیکند.
به گزارش « eu.rescue»، از آنجایی که بحرانهای متعدد در سراسر جهان منجر به تعداد بیشتری از افراد آواره نسبت به گذشته میشود، ضروری است که کشورهای اتحادیه اروپا نه تنها به تعهدات موجود خود عمل کنند، بلکه متعهد شوند که برنامههای اسکان مجدد خود را در سالهای آتی افزایش دهند و آن را تقویت کنند.
کمیته بینالمللی نجات از کشورهای عضو اتحادیه اروپا میخواهد تا تعهدات اسکان مجدد خود را برای سال 2023 احیا و افزایش دهند.
ترکیب مرگبار درگیری، تغییرات آب و هوایی، همهگیری کرونا و افزایش نابرابری به تشدید این بحران میکند که به سرعت در حال افزایش است، این امر استقبال و حمایت کافی از پناهندگان را برای کشورهای بزرگ میزبان پناهندگان دشوارتر میکند.
- بیشتر بخوانید:
- اروپا مرگ پناهجویان را در مرزهای خود نادیده میگیرد
- سوءاستفاده باندهای قاچاق انسان آلبانیایی از بحران پناهجویی در مرزهای اروپا
بر اساس آماری که در سال 2021 منتشر شده، تنها سه کشور اتحادیه اروپا (آلمان، فرانسه و سوئد) در بین 30 کشور برتر میزبان پناهجویان قرار داشتند.
تنها تعداد کمی از کشورهای اتحادیه اروپا به طور فعال پناهندگان را اسکان میدهند و همه کشورهای عضو اتحادیه اروپا به طور یکسان در اسکان مجدد پناهندگان مشارکت نمیکنند.
در پنج سال گذشته، تنها 9 کشور سالانه پناهندگان را اسکان دادهاند و در سال 2021 حدود 78 درصد از کل پناهجویانی که در اتحادیه اروپا اسکان داده شدند، تنها به سه کشور وارد شدند.
در حالی که اکثر کشورهای اتحادیه اروپا از سال 2015 به نوعی برنامههای اسکان مجدد پناهجویان را راهاندازی کردهاند، در سالهای بعد بسیاری از آنها اجازه دادهاند که این برنامهها محدود و یا برچیده شوند.
در سال 2017، 20 کشور اتحادیه اروپا (و همچنین انگلیس) در حال اسکان مجدد پناهندگان بودند؛ این تعداد در سال 2019 به 15 کشور کاهش یافت؛ در سال 2021، تنها 12 کشور اتحادیه اروپا در حال اسکان مجدد پناهندگان بودند و تنها 10 کشور در سال 2022 به این برنامه ادامه میدهند.
انتهای پیام/