ثابت نبودن ارزش پول ملی؛ مشکل اصلی صادرات خرما

8:00 - 01 تير 1400
کد خبر: ۷۳۴۸۹۳
دسته بندی: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس انجمن ملی خرمای ایران گفت: مشکل اصلی صادرات خرما ثابت نبودن ارزش پول ملی است و صادرکننده نمی‌تواند برای خود برنامه‌ای را تنظیم کند که چه عملی را انجام دهد.
محسن رشید فرخی در گفت‌وگو با میزان، درباره وضعیت تولید و صادرات خرما، گفت: از لحاظ تولید خرما، تولید سال گذشته را داشته‌ایم و میزان تولید سال جدید را حدود سه ماه آینده بعد از برداشت محصول ارزیابی می‌کنیم. سال گذشته سال خوبی در بحث تولید داشته‌ایم.

رئیس انجمن ملی خرمای ایران گفت: قیمت خرما نزدیک ۲ سال باوجود اینکه نهاده‌های کشاورزی سه الی چهار برابر شده و تورم جاری بر مملکت هم ۴۰ درصد بوده است، اما تغییر چشمگیری را در بحث قیمت‌ها نداشته‌ایم و این باعث کم شدن انگیزه تولید می‌شود و دولت جدید حتماً باید به بخش صادرات توجه کند.

وی در خصوص مشکل اصلی صادرات خرما بیان کرد: اولین مشکل ثابت نبودن ارزش پول ملی است و صادرکننده‌ نمی‌تواند برای خود برنامه‌ای را تنظیم کند که چه عملی را انجام دهد.

رشید فرخی افزود: دومین مشکل این است که قوانین بدون مشورت بخش خصوصی و متخصصین وضع می‌شود این قوانین بخش صادرات و آزار می‌دهد و ممنوعیت‌های صادراتی باعث بی‌اعتمادی تاجر و بازار‌های هدف در خارج از کشور می‌شود.

رئیس انجمن ملی خرمای ایران اظهار کرد: سومین مشکل عدم حضور ما در نمایشگاه‌های بین‌المللی به لحاظ عدم‌حمایت دولتی است همچنین دیگر مشکلات صادرات خرما اعم از تحریم‌ها و قیمت‌های تمام‌شده صادراتی ما مثل بحث حمل‌ونقل است.
 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *