بی‌خانمانی پناهجویان اوکراینی در انگلیس

13:33 - 06 ارديبهشت 1401
کد خبر: ۸۰۹۹۷۶
منتقدان می‎گویند طرح دولت انگلیس برای اسکان دادن اوکراینی‌ها به طرز بدی برنامه ریزی شده است.

- یک پناهجوی اوکراینی تنها چند روز پس از نقل مکان به «برایتون» در انگلیس تحت برنامه میزبانی دولت انگلیس، پس از اینکه فرد میزبان از او برای پرداخت قبوض آب و برق پول درخواست کرده بود، بی خانمان شده است.

به گزارش «گاردین»، «اُل‌ها» یک زن ۳۶ ساله، که خواست نام واقعی اش استفاده نشود، با میزبان خود که تحت طرح دولت برای اسکان اوکراینی‌ها آشنا شده بود سپس ثبت نام کرده و به انگلیس نقل مکان کرد اما زمانی که او گفت قادر به پرداخت پولی که میزبانش خواسته است نیست، به او گفته شد که آنجا را ترک کند.

یکی از منابع وزارت مسکن و جوامع انگلیس، می‎گوید که قابل قبول نیست که میزبانان از پناهجویان اوکراینی پول درخواست کنند.

«هانا کلر»، معاون رئیس شورای شهر «برایتون»، تأیید کرد که این شورا از این پرونده آگاه بوده و طرح میزبانی دولت انگلیس را محکوم می‌کند.

به گفته وی، «طرح دولت برای اسکان دادن اوکراینی‌ها به طرز بدی برنامه ریزی شده است؛ از جمله ایرادات آن این واقعیت است که هیچ مکانیزمی برای شورا‌ها برای انتقال یک پناهجوی اوکراینی به یک میزبان جایگزین در صورت وقوع چنین اتفاقی وجود ندارد.»

«ال‌ها» که قبل از شروع جنگ اوکراین در زمینه امور مالی و اقتصادی کار می‌کرد، از طریق یک گروه فیس‌بوکی با یک زن انگلیسی ۶۰ ساله آشنا شد و در طرح دولت انگلیس برای اسکان دادن پناهجویان اوکراینی ثبت نام کرده بود.

او در ۲۸ مارس از خانه خود در شهر «دنیپرو» گریخت و سفری خطرناک و دلخراش را به خارج از اوکراین آغاز کرد؛ او حدود دو هفته بعد وارد «برایتون» شد.

او در ابتدا فکر می‌کرد که همه چیز با میزبان خوب پیش می‌رود اما به زودی میزبان شروع به مطالبه پول کرد و می‌گفت حضور این زن اوکراینی هزینه زیادی از لحاظ قبوض آب و برق برای او خواهد داشت.

به گفته «ال‌ها»، این زن میزبان از او درخواست ۵۰ پوند به ازای هر هفته را برای پرداخت قبوض داشته است.

وی می‎گوید «آنقدر ناراحت شدم که فکر کردم بهتر است در اوکراین در خانه می‌ماندم تا چنین چیزی را تجربه نکنم.»

این پناهجوی اوکراینی اظهار داشت «من در شرایط بسیار سختی هستم، زیرا خانواده من هنوز در اوکراین هستند؛ برادرم سرباز است و مادرم حاضر به ترک کشور نشده است؛ من اطلاعات متناقضی در مورد آنچه که باید در آینده انجام دهم دریافت کرده‎ام؛ من نمی‌خواهم دیگر اوکراینی‌هایی را که به اینجا می‌آیند بترسانم، اما اتفاقی که برای من افتاد وحشتناک است؛ این وضعیت به من استرس زیادی وارد کرده و باعث شده من کاملاً احساس ناامنی کنم.»

بر اساس آخرین داده‌های دولت انگلیس، ۶ هزار و ۶۰۰ نفر به عنوان بخشی از طرح حمایت از پناهجویان اوکراینی وارد این کشور شده اند؛ ۱۵ هزار نفر دیگر نیز تحت طرح حمایت از خانواده‌های اوکراینی وارد این کشور شده‎اند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *