مراحل تهیه زولبیا و بامیه را ببینید

15:52 - 16 فروردين 1401
کد خبر: ۸۰۶۳۶۱
سفره‌های افطار در ماه مبارک رمضان ۲ مهمان همیشگی به نام زولبیا و بامیه دارد، این شرینی محبوب گرچه در سایر ایام سال نیز پخته می‌شود، اما بازار تهیه و فورشش در ماه رمضان قابل مقایسه با محصولات دیگر نیست.

- ایرنا نوشت:  زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های قدیمی ایرانی است که طبخ آن در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف رونق فراوانی پیدا می کند و در اغلب سفره‌های افطار جا دارد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *