طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی

4:50 - 12 اسفند 1400
کد خبر: ۸۰۰۲۱۱
ته چین گوجه یکی از انواع ته چین است که می‌توانید آن را به‌عنوان یک پیش‌غذا یا غذای اصلی سرو کنید.

_ مجله کوروش نوشت: برای آموزش این غذای ساده با ما همراه باشید.

مواد لازم:

برنج ۷۵۰ گرم (۵ پیمانه)

کره ۶۰ گرم

سینه مرغ خلالی خرد کرده ۵۰۰ گرم

قرص عصاره مرغ ۱ عدد

ادویه کاری ۱ قاشق چایخوری

قارچ ورقه‌ای خرد کرده ۴۰۰ گرم

ماست چکیده ۲۰۰ گرم

زعفران حلکرده ۴ قاشق سوپخوری

روغن مایع ۱۵۰ میلی‌لیتر (حدود دوسوم پیمانه)

نمک و فلفل به میزان لازم

زرده‌ی تخم‌مرغ ۴ عدد

فیله گوجه‌فرنگی رنده کرده ۷-۸ عدد

طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی:

برنج را در قابلمه حاوی آب و نمک بپزید و آبکشی کنید. نیمی از کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آن‌گاه سینه مرغ، قرص عصاره مرغ و ادویه‌کاری را بیفزائید و تفت دهید تا مرغ، طلائی‌رنگ شود.

حالا قارچ را بیفزائید و حرارت را زیاد کنید تا قارچ نرم شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید. اکنون ماست، زعفران، روغن، نمک، فلفل و زرده تخم مرغ‌ها را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.

آن‌گاه برنج پخته را به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید. اینک کف ظرف نسوز را با کره چرب کنید و یک‌چهارم از مخلوط برنج را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.

حالا قدری از مایه مرغ و قارچ روی برنج بریزید و رویش را با اندکی از مخلوط برنج بپوشانید. سپس روی آن گوجه‌فرنگی بدهید و به همین ترتیب لایه‌های برنج، مرغ و قارچ و گوجه‌فرنگی را تکرار کنید. به گونه‌ای که آخرین لایه‌ی ته‌چین، گوجه‌فرنگی باشد.

حالا باقیمانده کره را خرد کنید و روی ته‌چین بچینید. اکنون روی ظرف را با فویل بپوشانید و چند جایش را سوراخ کنید تا بخار ته‌چین خارج شود. اینک ته‌چین را به مدت تقریبی یک‌ونیم ساعت در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود.


برچسب ها: طرز تهیه غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *