طرز تهیه جوجه کباب خانگی با سس مخصوص

4:50 - 10 بهمن 1400
کد خبر: ۷۹۲۷۸۳
آشپزان حرفه‌ای می‌گویند برای تهیه جوجه کباب خوشمزه به شکل رستورانی باید یک سری ریزه‌کاری‌های مخصوص آن را بلد باشید.

_ نمناک نوشت: جوجه کباب از غذا‌های پرطرفدار ایرانی است که طعم‌های بسیار متنوع و دستور پخت‌های متفاوتی دارد. جوجه کباب یکی از غذای خوشمزه و مرسوم ایرانی هاست که پای ثابت اکثر دورهمی‌ها و مجالس می‌باشد. اگر بتوانید اسرار خوشمزه شدن این کباب اصیل را بیاموزید قطعا یکی از بهترین جوجه کباب‌های ترد و لذیذ خانگی را تجربه خواهید کرد.

مواد لازم برای جوجه کباب خوشمزه:

سینه‌ی مرغ خرد شده:۲ عدد

روغن زیتون: ۲ قاشق چایخوری

پودر زیره:۲ قاشق چایخوری

فلفل رسیده:۲ قاشق چایخوری

دارچین: ۱/۵ قاشق چایخوری

زنجبیل: ۱/۴ قاشق چایخوری

فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چایخوری

نمک: به میزان کافی

پیاز قرمز: ۱ عدد بزرگ، مربعی خرد شده

گوجه فرنگی ریز: به تعدادی که تمایل ارید

فلفل دلمه‌ای رنگی:مقداری که در بین جوجه‌ها قرار گیرد

مواد لازم برای سس جوجه کباب

آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری

سیر: ۲ حبه

روغن زیتون: ۱ قاشق چایخوری

عسل: ۱ قاشق چایخوری

ماست: ۱ فنجان

لیموی خرد شده:۱/۴ لیمو

گشنیز ساطوری شده:یک قاشق مربا خوری

طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه:

مرحله اول:

برای درست کردن یک جوجه کباب خوشمزه ابتدا مرغ‌های خرد شده را در تمام ادویه‌هایی که ذکر شده و روغن زیتون مخلوط می‌کنیم و کاملا زیر رو میکنیم تا مواد با هم مخلوط شوند.

سپس روی جوجه‌ها را با سلفون میپوشانیم و برای مزه دار شدن به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار می‌دهیم.

مرحله دوم:

در این مرحله سس مخصوص جوجه کباب خوشمزه مان را آماده میکنیم. به این ترتیب که داخل کاسه‌ای ماست، عسل، آبلیمو و یک قاشق روغن زیتون را با هم مخلوط میکنیم و کاملا هم می‌زنیم تا مواد با هم ترکیب شوند.

سپس گشنیز و سیر ساتوری شده را به همراه لیموی خرد شده به مواد اصلی سس اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم:

بعد از نیم ساعت مزه دار شدن جوجه‌ها آن‌ها را از یخچال بیرون آورده و به همراه گوجه فرنگی، پیاز و فلفل دلمه ای‌های خرد شده یکی یکی داخل سیخ می‌زنیم و روی حرارت منقل و یا کباب پز کباب می‌کنیم.

مرحله نهایی:

در انتها بعد از کباب شدن کامل جوجه‌ها آن را به همراه سس ماستی که تهیه کردیم سرو میکنیم.

نکات تکمیلی در مورد جوجه کباب خوشمزه

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد.

جوجه کباب خوشمزه را می‌توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید.

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.


برچسب ها: طرز تهیه غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *