رفع بوی زهم بوقلمون با ادویه

3:50 - 14 دی 1400
کد خبر: ۷۸۶۵۷۹
رفع بوی بوقلمون و مرغ باعث می‌باشد غذا‌هایی که با آن‌ها تهیه می‌کنیم بسیار خوشمزه شود.

_ نمناک نوشت: بوی زهم برخی از مواد غذایی ممکن است باعث بی میلی کودکان و یا حتی بزرگسالان شود و با توجه به خواص غذا‌هایی مانند بوقلمون از خوردن آن امتناع ورزند. بوقلمون، مرغ و ماهی از مواد غذایی هستند که بدون آنکه فاسد شوند بوی زهم دارند و برای پخت و پز آن‌ها بهتر است که در ابتدا به دنبال راهکار‌های مناسب برای از بین بردن بوی زهم آن‌ها باشیم.

دلایل بوی زهم مرغ و بوقلمون

عدم توازن مصرف چربی و پروتئین در تغذیه مرغ و بوقلمون موجب بوی زهم و نامطبوع گوشت آن‌ها شود.

نوع خوراک و دارویی که مرغ و بوقلمون در طول رشد خود استفاده می‌کنند می‌تواند در ایجاد بوی نامطبوع آن‌ها موثر باشد.

برخی افراد برای سفید شدن گوشت مرغ، آن را در آب کلر قرار می‌دهند که بوی زهم ایجاد می‌کند.

ترکیب پودر ماهی با تغذیه مرغ یکی از عوامل موثر در ایجاد بوی زهم مرغ است.

راهکار‌هایی برای از بین بردن بوی زهم مرغ و بوقلمون

هنگام خرید بوقلمون ومرغ تازه و بدون هیچ آثار فسادی انتخاب کنید. گوشت مرغ و بوقلمون تازه نسبت به نوع یخ زده آن طعم و مزه بهتری دارد.

پس از شستشوی مرغ و بوقلمون، از ادویه ها، چاشنی‌ها و سبزیجات معطر برای پخت و از بین رفتن بوی زهم آن‌ها استفاده کنید.

افزودن زنجبیل رنده شده تازه در از بین بردن بوی زهم مرغ و بوقلمون موثر است. زنجبیل عطر و طعم فوق العاده‌ای به مرغ و بوقلمون اضافه می‌کند. در صورتی که به زنجبیل تازه دسترسی ندارید می‌توانید از پودر زنجبیل استفاده کنید.

هنگام پخت بهتر است از آب استفاده نکنید و یا مقدار بسیار کمی به آن آب اضافه نمائید. مرغ و بوقلمون را در قابلمه قرار داده و اجازه دهید با حرارت ملایم و آب خودشان بپزند.

اضافه کردن برخی از ادویه‌ها مانند میخک، فلفل سیاه، چوب دارچین و برگ بو در رفع بوی زهم مرغ و بوقلمون موثر است.

زعفران آب کرده یکی ز چاشنی‌هایی است که می‌تواند هم بوی زهم مرغ و بوقلمون را از بین ببرد و هم باعث خوشرنگ شدن آن‌ها شود.

پودر پاپریکا یکی از افزودنی‌هایی است که می‌تواند علاوه بر خوشرنگ شدن گوشت مرغ و بوقلمون، به رفع بوی زهم آن‌ها کمک کند.

برای از بین بردن بوی زهم مرغ و بوقلمون می‌توان مقداری آب لیمو یا سرکه در انتهای پخت به آن‌ها اضافه کرد.

استفاده از کرفس، هویج، فلفل دلمه‌ای خرد شده و پیاز در لابه لای تکه‌های مرغ و بوقلمون در هنگام پخت، تاثیر زیادی در از بین بردن بوی زهم و نامطبوع آن‌ها دارد.

قبل از کباب کردن گوشت مرغ و بوقلمون، می‌توانید از سبزیجات معطری همچون سیر و پیاز رنده شده، جعفری خرد شده و فلفل دلمه نگینی شده استفاده کرده و گوشت را به مدت ۲ ساعت در ترکیب این سبزیجات قرار دهید تا بوی زهم آن از بین برود. سپس آن‌ها را کباب کنید.

ماست یکی از مواد موثر در از بین بردن بوی زهم مرغ و بوقلمون است. قبل از کباب کردن مرغ و بوقلمون، تکه‌های گوشت را در ماست قرار دهید.

روش‌های دیگر از بین بردن بوی زهم مرغ و بوقلمون هنگام پخت

چنانچه در نمناک اشاره کرده این برای این کار می‌توانید تکه‌های مرغ و بوقلمون را با نمک آغشته کرده و در یک آبکش قرار دهید. سپس ظرفی مناسب در زیر آبکش بگذارید و به مدت چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا آب گوشت خارج شود.

پس از آن تکه‌های مرغ یا بوقلمون را به خوبی شستشو دهید و به روش دلخواه بپزید.

پخت بوقلمون

مقداری آب روی تکه‌های مرغ یا بوقلمون بریزید به طوری که سطح آن‌ها را بپوشاند. سپس روی حرارت بگذارید تا بجوشد. پس از جوشیدن آب، محتوای ظرف را درون آبکش بریزید. مرغ یا بوقلمون را با آب گرم بشوئید و با استفاده از موارد ذکر شده آن را مزه دار کنید. با این روش بوی زهم مرغ و بوقلمون به طور کلی از بین می‌رود و پس از پخت بوی نامطبوعی نخواهد داشت.

نکته

بوی زهم مرغ و بوقلمون ارتباط زیادی به نوع تغذیه و عدم تازگی آن‌ها دارد. مرغ و بوقلمون با کیفیت بوی زهم ندارد، اما چون گوشت خریداری شده تا از کشتارگاه به دست شما برسد مدتی طول می‌کشد و باکتری‌های به سرعت جذب گوشت می‌شوند. شرایط نگهداری مرغ و بوقلمون تاثیر زیادی در بوی زهم گوشت آن‌ها دارد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *