رؤسای قوه قضائیه وکیل آنلاین مجله حقوقی

طرز تهیه املت اسفناج

5:52 - 15 آبان 1400
کد خبر: ۷۷۱۶۱۶
اسفناج منبع غنی از مواد معدنی و ویتامین‌هاست، از این رو می‌تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد. در این مطلب با طرز تهیه طرز تهیه املت اسفناج آشنا می‌شوید که هم صبحانه‌ای مقوی به شمار می‌رود و هم متفاوت است.

- همشهری آنلاین نوشت: اسفناج این سبزی تیره رنگ منبع غنی از مواد معدنی، ویتامین‌ها و سایر ریزمغذی‌هاست و می‌تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد. «خراسان» در مطلبی به دستور پخت املت اسفناج پرداخته است که در ادامه می‌خوانید.

مواد لازم

اسفناج: ۲ پیمانه

قارچ: ۵ عدد

تخم‌مرغ: ۴ عدد

کره: یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر پیاز به مقدار لازم

طرز تهیه املت اسفناج

۱- ابتدا ساقه‌های اسفناج را جدا کنید و برگ‌های آن را داخل ظرفی بریزید و بشویید.

۲- سپس آبکش کنید تا آب اضافی آن کشیده شود.

۳- داخل تابه اسفناج را بدون روغن بریزید و کمی تفت دهید تا آب اضافی آن کشیده و کمی نرم و پخته شود.

۴- سپس کره را به همراه کمی روغن به آن اضافه کنید.

۵- در تابه دیگر همزمان قارچ‌های خرد شده را بریزید و با دمای بالا تفت دهید تا آب قارچ‌ها کشیده شود.

۶- قارچ‌های تفت خورده را به مخلوط اسفناج اضافه کنید و هم بزنید.

۷- تخم‌مرغ‌ها را داخل کاسه بشکنید و با چنگال یا همزن دستی هم بزنید تا از لختگی خارج شود.

۸- تخم‌مرغ‌ها را به همراه ادویه‌ها و نمک روی اسفناج و قارچ بریزید. صبر کنید تا تخم‌مرغ‌ها خودشان را بگیرند. مانند کوکو آن را برگردانید تا طرف دیگر هم کمی برشته شود. در پایان با گوجه‌فرنگی و کمی برگ اسفناج و نان تازه سرو کنید.

نکات

شما می‌توانید وسط املت مقداری پنیر پیتزا بریزید و آن را روی هم بیاورید تا املت اسفناج با پنیر داشته باشید.

به دلخواه می‌توانید لبه‌های املت را مانند کرپ روی هم بیاورید.

می‌توانید یک گوجه‌فرنگی نگینی شده را به همراه اسفناج و قارچ تفت دهید تا املت اسفناج با گوجه‌فرنگی داشته باشید.

اگر طعم و مزه سیر را دوست دارید می‌توانید به دلخواه چند عدد سیر رنده شده هم به املت اضافه کنید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *