4:50
12 آبان 1400
کد خبر: ۷۷۰۹۶۱
تعداد نظرات: ۱۰ دیدگاه

چند روش صحیح برای فریز کردن اسفناج

یکی از روش‌های نگهداری اسفناج، فریز کردن آن است. اسفناج را می‌توان در فریزر به صورت‌های مختلفی از جمله بلانچ کردن، فریز کردن به صورت خام و درست کردن پوره یخ زده نگهداری کنید.

برچسب ها: اسفناج

ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۳
0
0
چ عالی ممنون از راهنمایی خوب شما
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۸
0
0
عالی
ناشناس
|
United States of America
|
۱۳:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۷
0
0
تشکر ازراهنمای خوب شما
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۸
0
0
ممنون از راهنمایی شما
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۴
0
0
خیلی عالی وکاربردی بود ممنون??
مشاهده نظرات دیگر
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *