طرز تهیه ترشی پیاز قرمز

3:50 - 09 آبان 1400
کد خبر: ۷۷۰۰۰۵
ترشی پیاز قرمز به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود و شما می‌توانید با انتخاب ادویه‌های مختلف به طعم ترشی مورد علاقه برسید.

- ایرنا نوشت: پیاز‌های قرمز در تره‌بار و میوه فروشی‌ها زیاد شده و می‌توانید با انتخاب پیاز‌های ریز آن ترشی خوشمزه‌ای در کل فصل از آن‌ها داشته باشید. ترشی پیاز قرمز یا بنفش به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود و شما می‌توانید با انتخاب ادویه‌های مختلف و یکی از روش‌هایی که بیشتر می‌پسندید به طعم ترشی مورد علاقه خود برسید.

مواد لازم برای تهیه ترشی پیاز قرمز:

پیاز قرمز ریز: ۱ کیلوگرم

سیر: ۳۰۰ گرم

نعناع خشک: ۲ قاشق غذاخوری

نمک: ۱ قاشق غذاخوری

سرکه سفید: ۱ لیتر

طرز تهیه و دستور پخت ترشی پیاز قرمز:

۱. پیاز‌های قرمز و ریز را پوست بگیرید. برای درست کردن ترشی پیاز درسته و سالم، پیاز‌ها را مانند علامت به علاوه قاچ بزنید به طوری که داخل پیاز‌ها کمی باز شود. مراقب باشید سطح قاچ زدن خیلی عمیق نباشد تا پیاز درسته بماند و جدا نشود. می‌توانید پیاز‌ها را خلالی هم کنید.

۲. سیر را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید. سیر‌ها را می‌تونید با اندازه درشت رنده کنید.

۳. در ظرفی که برای پیاز ترشی انتخاب کرده‌اید به اندازه‌ای پیاز بریزید که یک لایه پیاز کف ظرف را بپوشاند. سپس روی پیاز مقداری سیر بریزید و در ادامه مقداری نعناع خشک ریخته و کمی هم نمک بپاشید. همچنین می‌توانید سیر را با نعناع مخلوط کنید و سپس روی پیاز بریزید.

۴. این مرحله را تا جایی ادامه دهید که تمام ظرف ترشی به صورت لایه لایه با مواد پر شود.

۵. زمانی که ظرف از مواد پر شد، کف ظرف را چند مرتبه به آرامی روی پارچه بکوبید تا مواد پیاز ترشی متراکم شوند.

۶. سرکه سفید را داخل ظرف پیاز ترشی بریزید تا جایی که سطح ترشی را کاملا بگیرد. درب ظرف را محکم ببندید تا هوا نکشد.

۷. برای اینکه پیاز ترشی رنگ خوبی داشته باشه، نباید نوربه آن بتابد. به همین دلیل ظرف پیاز ترشی را داخل پلاستیک سیاه قرار دهید و به مدت ۴ روز در جای گرم نگه داری کنید. بعد از گذشت ۴ روز پیاز ترشی رو در جایی خنک نگهداری کنید. پس از ۸ روز ترشی پیاز قرمز آماده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *