چند نکته قابل توجه در مورد یک موزه هلال احمر

2:59 - 16 مهر 1400
کد خبر: ۷۶۳۸۸۲
سرپرست موزه و مرکز اسناد ملی جمعیت هلال احمر، گفت‌:با توجه به اینکه استاد صنعتی زاده خود از اقشار ضعیف و رنج کشیده جامعه بودند در راستای اهداف اجتماعی و انسانی خود برای نشان دادن آلام بشری و رنج و و درد انسان‌ها به آفرینش آثاری دست زده و با وقف آثارش به جمعیت هلال احمر (شیر و خورشید سابق) که از جمله اهداف این جمعیت نیز کمک به رفع الام بشری است، اقدام کرده است. از این رو هدف استاد با اهداف جمعیت هلال احمر همسویی نزدیکی دارد.
جلال غلامیان سرپرست موزه و مرکز اسناد ملی جمعیت هلال احمر در گفت‌وگو با میزان در مورد علت اختصاص موزه هلال احمر به موزه استاد صنعتی زاده گفت: موزه هلال احمر یا موزه ۱۳ آبان که پیش از انقلاب با نام موزه شیر و خورشید فعالیت می‌کرد  به آثار هنرمند عزیر علی اکبر صنعتی زاده اختصاص دارد.

وی ادامه داد:با توجه به اینکه استاد صنعتی زاده خود از اقشار ضعیف و رنج کشیده جامعه بودند در راستای اهداف اجتماعی و انسانی خود برای نشان دادن آلام بشری و رنج و و درد انسان‌ها به آفرینش آثاری دست زده و با وقف آثارش به جمعیت هلال احمر (شیر و خورشید سابق) که از جمله اهداف این جمعیت نیز کمک به رفع الام بشری است ،اقدام کرده است.از این رو هدف استاد با اهداف جمعیت هلال احمر همسویی نزدیکی دارد.

علت اختصاص موزه هلال احمر به آثار استاد علی اکبر صنعتی چیست؟

وی گفت:موزه استاد صنعتی در خیابان امام خمینی واقع شده است و پذیرای عموم در روز‌های شنبه تا پنجشنبه در ساعات ادارای با رعایت پروتکل‌ها پذیرای علاقه مندان می‌باشد.

غلامیان افزود:علاوه بر موزه استاد صنعتی موزه مرکزی جمعیت هلال احمر در ساختمان معاونت توانبخشی در کنار ساختمان صلح است.

وی گفت:در موزه مرکزی جمعیت هلال احمر اشیا و اسنادی از بدو شکل گیری این جمعیت وجود دارد، حضور نیرو‌های امدادگر در دوران دفاع مقدس نیز بخشی از قسمت‌های این موزه را در بر می‌گیرد.
علت اختصاص موزه هلال احمر به آثار استاد علی اکبر صنعتی چیست؟

وی اظهار کرد:در بازدید نمایندگان فدراسیون و نمایندگان صلیب سرخ کشور‌های مختلف در مناسبت‌ها و تعاملات صورت گرفته با جمعیت‌های مختلف در دنیا اسناد و اشیایی که مبادله شده نیز در این موزه قرار دارد.

وی همچنین گفت:موزه مرکزی جمعیت هلال احمر بر اساس فنون علمی و هنری ساخته شده به طوری که در بازدید روسای فدراسیون صلیب سرخ مورد توجه و در ساخت موزه مرکزی ژنو از آن الهام گرفته شده است.
 
علت اختصاص موزه هلال احمر به آثار استاد علی اکبر صنعتی چیست؟

وی ادامه داد به طور کلی در دنیا ۵ تا ۶ کشور هستند که موزه‌ای ویزه جمعیت صلیب سرخ خود دارند، موزه جمعیت هلال احمر ایران دومین موزه بعد از موزه کشور فرانسه به اعتراف مسئولین فدارسیون بوده است.
 

غلامیان افزود:از ابتدای تاسی موزه مرکزی جمعیت به عنوان نقطه شروع خیلی از تفاهم نامه‌ها و برنامه‌های جمعیت هلال احمر با سایر جمعیت‌های دیگر بوده است.

وی گفت:برگزاری نمایگشاه‌های دوره‌ای در این موزه موجب شده از خیلی از افراد و اشخاصی که آشنایی زیادی با جمعیت ندارند بتوانند با فعالیت‌ها و اقدامات هلال احمر در طی سالیان گذشته آشنا شوند.

وی در پایان گفت: با بهبود شرایط بیماری در کشور در آینده نیز با برگزاری نمایشگاه‌ها و برنامه‌هایی که ایجاد خواهد شد، ترویج خدمات بشر دوستانه و ایثار نیز با همکاری رسانه‌ها بیش از پیش صورت خواهد گرفت.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *