راه حلی برای از بین بردن تلخی قیمه

5:50 - 01 مهر 1400
کد خبر: ۷۶۰۲۲۳
گاهی ممکن است که خورشت قیمه شما به چند دلیل مختلف تلخ شود، علت‌های اصلی تلخ شدن خورشت قیمه چیست و چه راه حل‌هایی برای آن وجود دارد؟

_ نمناک نوشت: اگر خورش قیمه شما تلخ شد، ابتدا لیمو عمانی را از درون خورشت در بیاورید و سپس راه حل‌های زیر را اجرا کنید تا تلخی آنرا کم کنید و یا به طور کل از بین ببرید.

درون خورش قیمه سیب زمینی بریزید:

برای رفع تلخی خورشت قیمه یک سیب زمینی درشت را پوست بگیرید و خرد نمایید و سپس داخل خورشت بیندازید، اما قبل از اینکه سیب زمینی کاملا پخته شد، سیب زمینی را از خورش خارج کنید و دور بیندازید.

درون خورش قیمه زعفران و شکر بریزید:

برای رفع تلخی خورشت قیمه، مقداری زعفران را بسابید و دم کنید، سپس به نسبت زعفران کمی شکر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر کمی حل شود، سپس مخلوط زعفران و شکر را به قابلمه خورش اضافه کنید تا هم تلخی خورشت گرفته شود و هم تلخی خورشت رفع گردد.

درون خورشت دو حبه قند بریزید:

برای رفع تلخی خورشت قیمه، دو حبه قند درون خورشت بریزید، این کار تا حدی تلخی خورشت را رفع می‌کند.

آب خورش را رقیق کنید:

برای رفع تلخی خورشت قیمه، اگر آب خورش غلیظ است ابتدا کمی پیاز را سرخ کنید و درون آن آب بریزید و بگذارید بجوشد، سپس پیازداغ و آب جوش را به خورش بیافزایید.


برچسب ها: غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *