فوت و فن‌هایی برای تهیه وافل موزی

2:50 - 03 شهريور 1400
کد خبر: ۷۵۱۶۳۳
وافل موزی نوعی شیرینی ترد و بیسکوییت مانند است که به عنوان یک صبحانه یا عصرانه‌ای مقوی می‌شود سرو کرد.

_ بیتوته نوشت: وافل یک نان شیرینی خوشمزه مشبک است که همراه با خامه یا بستنی، میوه و شکلات سرو می‌شود. شما میتوانید با اضافه کرده پوره موز به وافل یک وافل موزی خوشمزه و لطیف درست کنید.

وافل چیست؟

وافل (به انگلیسی: Waffle) یک نان شیرینی خوشمزه است که بافت مشبک دارد و از کلمه آلمانی wafan به معنی بافتن چیزی به شکل شانه عسل، گرفته شده است.

وافل با دستگاه مخصوص وافل ساز تهیه می‌شود و ظاهری مشبک دارد، رویه وافل ترد و داخلش نرم است و طعم ظاهر خاص و متفاوتی دارد. وافل معمولا با انواع میوه‌ها، خامه یا بستنی، عسل یا شیره افرا یا سس شکلات سرو می‌شود.

یکی از خوشمزه‌ترین انواع وافل، وافل موزی است که در ادامه دستور پخت وافل موزی را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم وافل موزی

فوت و فن‌هایی برای تهیه وافل موزی

طرز تهیه وافل موز

دستگاه وافل ساز را روشن کنید تا گرم شود.

۲ قطره آب رویش بیندازید اگر در عرض ۲ – ۳ ثانیه بخار شد یعنی داغی دستگاه برای پخت وافل اندازه است، ولی اگر سریعتر ناپدید شد یعنی دستگاه زیادی داغ شده است.

برای تهیه وافل موزی مواد خشک را با هم مخلوط کنید.

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.

سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا کاملا کف کند و سفید شود و حالت آهاری و فوم مانند بگیرد.

روغن و زرده تخم مرغ را در ظرفی دیگر هم بزنید.

شیر و وانیل را اضافه کرده به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شود و به مواد خشک اضافه کنید و با لیسک به آرامی به خورد هم بدهید تا زمانی که روی مایه وافل حباب ببینید.

سفیده تخم مرغ را اضافه کرده به آرامی به حالت دورانی و در یک جهت به خورد مواد بدهید تا کاملا یکدست شود.

با برس صفحات وافل ساز را چرب کنید.

متناسب با سایز وافل ساز نصف لیوان تا ۱ لیوان از مایه وافل را روی صفحه پایینی وافل ساز به صورت یکدست بریزید.

وافل هنگام پخت پف می‌کند پس مراقب باشید مایع زیادی داخل صفحه وافل ساز نریزید.

در دستگاه را ببندید و ۲ دقیقه صبر کنید تا وافل‌ها فرم بگیرد.

در صورت تمایل میتوانید زمان بیشتری برای پخت بگذارید تا روی وافل‌ها برشته و قهوه‌ای شود.

کم شدن بخار خروجی از دستگاه و متوقف شدن آن علامت نشان دهنده پخت وافل است.

با یک قاشق چوبی وافل‌ها را از دستگاه جدا کنید.

۱ قاشق غذاخوری کره را در تابه بریزید و عسل را به آن اضافه کرده و موز حلقه شده را به آن اضافه کنید.

وافل‌ها را در ظرف بچینید و با موز‌های عسلی و خامه رویشان را تزئین کنید.


برچسب ها: طرز تهیه دسر

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *