رؤسای قوه قضائیه وکیل آنلاین مجله حقوقی

اصفهان پیشتازِ کیفیتِ زنجیره‌ی گندم، آرد و نان

16:05 - 24 مرداد 1400
کد خبر: ۷۴۹۶۶۶
دسته بندی: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی با بیان اینکه بیش از ۱۵۰ نوع نان سنتی در این استان تولید می‌شود، اظهار کرد: در گزارشِ سلامتِ سازمان بهداشت جهانی، استان اصفهان به دلیل تولید انواع نان باکیفیت به "پایتخت قلب سالم معرفی شده است.
- بنا به اعلام روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران، محسن ضیایی گفت: به دلیل اقدامات خوبی که در زنجیره‌ی تامین گندم، آرد و نان استان اصفهان انجام شده، استان اصفهان در صدر تولیدکنندگان نان با کیفیت قرار دارد.
 
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی با بیان اینکه بیش از ۱۵۰ نوع نان سنتی در این استان تولید می‌شود، اظهار کرد: در گزارشِ سلامتِ سازمان بهداشت جهانی، استان اصفهان به دلیل تولید انواع نان باکیفیت به "پایتخت قلب سالم معرفی شده است.

ضیایی افزود: دور ریز نان در این استان کمتر از ۵ درصد است و به این لحاظ کمترین ضایعات نان و کمترین سرانه مصرف گندم در کشور را داریم.

وی خاطر نشان کرد: در استان اصفهان دو سیلوی دولتی داریم که یکی از سیلو‌ها متصل به شبکه‌ی ریلی است و از ریل برای حمل و نقل گندم استفاده می‌کنیم که مزایای بسیاری به لحاظ اقتصادی و زیست محیطی دارد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان افزود: سیلوی دیگر در کاشان قرار دارد که مقدمات اتصال آن به ریل فراهم شده و در آینده نزدیک این سیلوی ذخیره‌ی گندم نیز به شبکه ریل متصل می‌شود.

ضیایی میزان مصرف سالانه گندم استان را ۵۰۰ هزار تن اعلام کرد که کسری گندم آن از استان‌های همجوار غربی، خوزستان و فارس و .. تامین می‌شود.

وی همچنین گفت: ظرفیت ذخیره‌سازی گندم (سیلو) اصفهان در شرایط مطمئن و مطلوب ۸۰۰ هزار تن قرار دارد.
 
 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *