4:50
02 مرداد 1400
کد خبر: ۷۴۳۶۴۸
تعداد نظرات: ۶ دیدگاه

ترفند‌هایی برای درست کردن آبلیمو طبیعی و جلوگیری از خراب شدن آن

تهیه آبلیمو خانگی یکی از سالم‌ترین روش‌هایی است که برای بهره بردن از خواص لیمو می‌توان کسب کرد، چراکه تهیه آبلیمو در منزل بدون هیچ گونه مواد افزودنی بوده و کاملاً طبیعی است.


علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۶
0
0
اگر آبلیمویی که گرفتید خیلی تلخه برای گرفتن تلخی در هر یک شیشه یک لیتری یک هویچ متوسط را پوست بکنید و داخل شیشه آبلیمو بیندازید، یک شبانه روز داخل شیشه بماند، بعد آن را از آبلیمو خارج کنید. (هویچ تلخی آبلیمو را می‌گیرد و به خودش جذب می‌کند.)
زینب حاصلی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۱
0
0
سلام .آب لیمو را آبگیری کنید صاف کنید و داخل شیشه درب محکم نگهداری کنید تا حتی دو سال هم میشه استفاده کرد .ما از این روش استفاده می‌کنیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
0
0
میگن توش هویج بندازید تا چه حد درسته
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۱
0
0
سلام من در آبلیمو را که باز کردم مثل نوشابه گاز بیرون آمد آیا خرا شدن یا نه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۰
0
0
عالی بود چون همه مردم طرز نگهداری آبلیو وبقیه میوه های فصلی را نمیدانیم ممنون از راهنمایی
مشاهده نظرات دیگر
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *