طرز تهیه اسنک کالباس، پرطرفدارترین اسنک

1:50 - 20 خرداد 1400
کد خبر: ۷۳۱۴۷۶
اسنک سریع و راحت تهیه می‌شود و همان‌طور که می‌دانیم می‌شود آن را با مواد اولیه متنوعی تهیه کرد. در این مطلب نکات و طرز تهیه سه نوع اسنک کالباس، مرغ و گوشت آموزش داده شده است که می‌توانید آن‌ها را هم با ساندویچ‌ساز و هم در ماهیتابه درست کنید.

- ایلنا نوشت: اسنک یک میان‌وعده یا شام عالی و غذای مورد علاقه کودکان و بزرگ‌ترهاست. این غذا سریع و راحت تهیه می‌شود و همان‌طور که می‌دانیم می‌شود آن را با مواد اولیه متنوعی تهیه کرد. در این مطلب نکات و طرز تهیه سه نوع اسنک کالباس، مرغ و گوشت آموزش داده شده است که می‌توانید آن‌ها را هم با ساندویچ‌ساز و هم در ماهیتابه درست کنید.

ترفندی مهم برای تهیه اسنک بدون دستگاه ساندویچ‌ساز

در صورت نداشتن دستگاه ساندویچ‌ساز می‌توانید از ماهیتابه استفاده کنید. کافی است در کف ماهیتابه یک لایه نان به صورت یکدست چیده و مواد اسنک را بر روی نان بریزید، لایه دوم نان را گذاشته و ماهیتابه روی حرارت قرار دهید و روی نان‌ها یک جسم سنگین را که با فویل آلومینیمی پیچیده‌اید (می‌توانید از سنگ یا آجر پیچیده شده در فویل آلومینیمی استفاده کنید) قرار دهید، تا نان‌ها به هم خوب بچسبند. بعد از برشته شدن لایه زیرین، اسنک‌ها را چرخانده تا دو طرف خوب برشته شوند.

اسنک کالباس به همراه قارچ و فلفل دلمه‌ای جزو خوراک‌های خوشمزه و همه‌پسندی است که در پخت آن از هیچگونه روغنی، نه جامد نه مایع استفاده نمی‌شود. با ما همرا باشید تا پخت این پیش‌غذا را با ۵ نکته مهم آموزش ببینید.

۵ نکته مهم برای تهیه اسنک کالباس

۱- ترکیب مواد داخل اسنک کاملا سلیقه‌ای و دل‌بخواه است؛ به عنوان مثال شما می‌توانید ذرت و فلفل دلمه‌ای را حذف کرده و به مواد، گوجه‌فرنگی نگینی اضافه کنید، همچنین به جای کالباس از سوسیسی که قبلا سرخ شده استفاده کنید. یا مقداری گوشت چرخ‌کرده همراه با پیاز سرخ کنید و جایگزین کالباس قرار دهید.

۲- هنگام سرو اسنک معمولا از سس خردل و سس قرمز استفاده می‌شود.

۳- در تهیه اسنک کالباس هیچ موادی را از قبل سرخ نمی‌کنیم.

۴- مقدار مواد ذکر شده در این دستور تهیه، برای تعداد ۴ نفر کافی است، فقط دقت کنید هنگام محاسبه نان تست برای هر نفر، تعداد اعداد زوج را در نظر بگیرید.

۵- افراد گیاه‌خوار می‌توانند جایگزین کالباس و مواد گوشتی از کدو و یا سیب‌زمینی که از قبل پخته شده استفاده کنند.

مواد لازم برای تهیه اسنک کالباس (برای ۴ نفر)

قارچ ۲۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای ۱۰۰ گرم

ذرت پخته شده نرم به مقدار لازم

پنیر پیتزا حدود ۱۰۰ گرم

کالباس ۲۰۰ گرم

نان تست نرم به تعداد لازم

نمک به مقدار دلخواه

پودر آویشن به مقدار دلخواه

پودر فلفل به مقدار دلخواه

طرز تهیه اسنک کالباس

۱- در مرحله اول قارچ و فلفل دلمه‌ای را بشورید و خشک کنید.

۲- کالباس، قارچ و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کنید.

۳- دستگاه ساندویچ‌ساز را آماده کنید و یک نان تست بر روی صفحه زیرین بگذارید.

۴- روی نان ابتدا کمی پنیر پیتزا ریخته و سپس کمی از موادتان را بریزید (مخلوطی از فلفل دلمه، کالباس، قارچ، ذرت).

۵- حالا باز مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید و سپس کمی ادویه بپاشید (نمک، فلفل و آویشن).

۶- روی مواد یک لایه نان تست دیگر بگذارید و در ساندویچ‌ساز را ببندید تا حدود ۱۰ دقیقه.

۷- بعد از پخت اسنک می‌توانید آن را همراه با انواع سس لذیذ میل کنید. همچنین در کنار اسنک، گوجه‌فرنگی و خیارشور خرد کنید و آن را تزئین کنید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *