فوت و فن‌های تهیه مربای توت سیاه

4:50 - 27 ارديبهشت 1400
کد خبر: ۷۲۵۰۴۸
این روز‌ها در میادین میوه و تره بار توت سیاه به وفور یافت می‌شود. برای تهیه مربای آن با این گزارش همراه شوید.
_ ایرنا نوشت: حالا که فصل توت سیاه رسیده بهترین فرصت است تا مربای آن را درست و صبحانه‌های جذابی را آماده کنیم.
 

مواد لازم برای تهیه مربای توت سیاه:

توت سیاه: یک کاسه 
شکر:  یک کاسه
آب: یک و نیم کاسه 
 

طرز تهیه و دستور پخت مربای توت سیاه:

۱.  شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید به جوش بیاید روی حرارت به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد تا قوام بیاید و بعد ساقه‌های توت سیاه را جدا کنید و داخل آب و شکر اضافه کنید و حرارت را روی ملایم قرار دهید تا شیرینی شیره به خورد توت‌ها بگیرد. سپس زیر آن را خاموش کنید و اجازه بدهید سرد شود و داخل ظروف در دار داخل یخچال نگهداری کنید.

برچسب ها: مربا توت سیاه

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *