13:03
17 ارديبهشت 1400
کد خبر: ۷۲۲۳۴۴

برداشت گل گاوزبان

گل گاوزبان گیاهی دارای خواص دارویی فراوان است که از گذشته تا کنون، برای بهره بردن از خواص درمانی این گیاه، گل‌ها و برگ‌های آن را خشک می‌کنند و برای تهیه چای و دمنوش و عرق گل گاوزبان استفاده می‌کنند. با فرارسیدن اردیبهشت ماه، برداشت گل گاوزبان در مازندران و آستارا آغاز شده است.

برچسب ها: مازندران آستارا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *