13:20
11 ارديبهشت 1400
کد خبر: ۷۲۱۲۲۰

باکتری خطرناکی که برنج و پاستای مانده را تبدیل به قاتل انسان می‌کند

باکتری «باسیلوس سرئوس» باعث به وجود آمدن بیماری‌های ناشی از غذا می‌شود. این باکتری با استفاده از مواد مغذی حاصل از محصولات غذایی از جمله برنج، محصولات لبنی و ادویه جات تولیدمثل می‌کند و گاهی موجب مرگ افراد می‌شود.

برچسب ها: سلامت

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *