ویتامین k در چه خوراکی‌هایی وجود دارد؟

3:50 - 07 ارديبهشت 1400
کد خبر: ۷۱۹۹۲۵
کمبود ویتامین k در بدن عوارض مختلفی دارد و می‌تواند در شکل گرفتن برخی از بیماری‌ها مانند پوکی استخوان موثر باشد.

- باشگاه خبرنگاران نوشت: یکی از ویتامین‌هایی که فواید فراوانی برای بدن ما دارد، ویتامین کا (K) است.

انجمن تغذیه آلمان می‌گوید ویتامین کا دارای فواید فراوانی است؛ به طوری که شما را از یکسو از بیماری‌ها حفظ کرده و از سوی دیگر با پیری مبارزه می‌کند.

این انجمن تغذیه می‌افزاید ویتامین کا روند انعقاد خون را تنظیم کرده؛ همچنانکه از استخوان‌ها در برابر پوکی استخوان محافظت می‌کند. این ویتامین از کلسیفیکاسیون شریانی مراقبت کرده و شما را ازسرطان حفظ می‌کند؛ همچنانکه مانع چین و چروک پوست شماست.

ویتامین K به دو نوع تقسیم می‌شود:

K ۱: در سبزیجات برگ دار مانند اسفناج، کلم و همچنین گیاهان تازه و آووکادو یافت می‌شود. این ویتامین در میان ویتامین‌های محلول در چربی وجود دارد؛ به این معنی که باید برای جذب روده آن را با چربی مصرف کنید.

K ۲: در گوشت‌ها مانند جگر اردک، تخم مرغ و محصولات لبنی مانند پنیر گودا یافت می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *