1:50
26 فروردين 1400
کد خبر: ۷۱۶۸۲۶

کدام سبزیجات با پخته شدن ارزش غذایی آن‌ها بیشتر می‌شود؟

همیشه گفته می‌شود سبزی‌ها را خام بخورید تا مواد مغذی بیشتری به بدنتان برسد. شاید درباره بیشتر سبزی‌ها این موضوع درست باشد، اما سبزی‌هایی مانند سیب زمینی، هویج و اسفناج هستند که با پخته شدن ارزش غذایی آن‌ها افزایش می‌یابد.

برچسب ها: سلامت سبزیجات

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *