ترفند‌های طلایی پخت لازانیای

4:50 - 17 آبان 1399
کد خبر: ۶۷۱۷۹۵
لازانیا غذایی است که حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. این غذا در حقیقت نوعی پاستا لایه لایه است که هر لایه از آن با مواد گوشتی، سبزیجات، پنیر و سس مخصوص پر می‌شود.

لازانیا لایه‌های خمیری شکل است که مانند پاستا پخته می‌شود، اما، چون لایه‌های لازانیا بزرگ است ممکن است برای آماده کردن آن مشکل پیدا کنید و هنگام جابه‌جایی و اضافه کردن سس و مواد لایه خمیر به هم بچسبد یا بشکند.

در ادامه به نکاتی برای تهیه این غذای خوشمزه اشاره می‌کنیم:

۱- اگر می‌خواهید ورقه‌های لازانیا هنگام جوشاندن در آب به هم نچسبند، مقداری روغن و نمک داخل آب جوش بریزید.

۲-هنگام جوشاندن لازانیا به کمک یک قاشق یا کفگیر آن‌ها را به آرامی تکان دهید تا به هم نچسبند. لازانیا زیاد نجوشد، زیرا باعث خرد شدن ورقه‌های آن می‌شود.

۳-هنگامی که ورقه‌های لازانیا را در آبکش می‌ریزید، آب سرد روی آن‌ها بریزید تا در زمان پخت، خمیر نشود.

۴- برای تهیه لازانیا، می‌توانید از مواد میانی متفاوتی استفاده کنید؛ گوشت چرخ کرده یا گوشت ریش ریش شده، یا مرغ یا سوسیس و کالباس.

۵-برای مواد میانی لازانیا بهتر است از رب گوجه فرنگی استفاده نکنید یا بسیار کم استفاده کنید، زیرا از سس سفید (سس بشامل) استفاده می‌کنید.

۶-پیاز استفاده شده در لازانیا باید خیلی ریز خرد یا رنده شود یا از پودر پیاز استفاده کنید.

۷-اولین لایه که در ظرف می‌ریزید مقداری سس سفید باشد و بعد یک لایه لازانیا روی آن قرار بدهید.

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *