تولید سالانه ۳۵ میلیون تن ضایعات غذایی در ایران

رییس انجمن تغذیه ایران با هشدار نسبت به ضایعات و هدر رفت غذایی در کشور، گفت: سهم ایران از کل غذایی که هرسال در جهان به هدر می‌رود، ۲.۷ درصد است. بر این اساس ضایعات موادغذایی در ایران معادل ٣٥‌میلیون تن است این درحالی است که در اتحادیه اروپا با ٢٧ کشور عضو، تنها ٩٠‌میلیون تن موادغذایی راهی زباله‌ها می‌شود.

برچسب ها: غذا ضایعات

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *