طرز تهیه «حلیم شیر اصفهانی» در ۱۳ مرحله
حلیم شیر اصفهانی از معروفترین نوع حلیم است که بعلت دارا بودن انرژی و ارزشی غذایی بالا در ماه رمضان برای وعده افطاری و سحری بسیار پیشنهاد میشود.
خبرگزاری میزان -
- حلیم شیر اصفهانی از معروفترین نوع حلیم است که بعلت دارا بودن انرژی و ارزشی غذایی بالا در ماه رمضان برای وعده افطاری و سحری بسیار پیشنهاد میشود. حلیم یک منبع عالی پروتئین بوده و از غذاهایی است که دیر هضم میشود به همین علت مصرف آن در صبح باعث میشود تا مدتها احساس گرسنگی نکنید.
مواد مورد نیاز برای پخت حلیم شیر اصفهانی
| شیر | ۲ لیتر |
| پیاز | ۱ عدد |
| شکر | به میزان لازم |
| پودر دارچین | به میزان لازم |
| نمک | به میزان لازم |
| کره آب کرده | به میزان لازم |
| گندم پوست کنده، خیسانده | ۵۰۰ گرم |
| گوشت گوسفندی با استخوان | ۵۰۰ گرم |

دستور پخت حلیم شیر اصفهانی
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *

