برای خنثی کردن خطرات آلودگی هوا چه غذا‌هایی مصرف کنیم؟

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، آلودگی هوا تهدیدی جدی برای سلامت است که باعث افزایش احتمال بروز عوارضی همچون سکته مغزی، بیماری‌های قلبی و عروقی، بیماری‌های مزمن تنفسی، سرطان و کم هوشی می‌شود، اما می‌توان با راهکار‌هایی از بروز برخی از این عوارض در امان ماند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *