10:03
11 خرداد 1394
کد خبر: ۵۲۴۵۶

ارتقاءکیفیت روغن‌های نیمه جامد در دستور کار وزارت بهداشت/ کاهش اسید چرب ترانس در روغن‌ها به کمتر از 2درصد

خبرگزاری میزان: کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از برنامه ریزی این وزارتخانه برای بهبود کیفیت در نمودار مصرفی روغن نیمه جامد خبر داد و گفت: همچنین کاهش اسید چرب ترانس در روغن‌ها به کمتر از دو درصد در دستور کار قرار دارد.

برچسب ها: عبدالهی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *