عرض ارادت به امام زمان (عج) با قرائت دعای ندبه/فرصت بزرگ تهذیب نفس در جمعه‌ها

8:00 - 06 ارديبهشت 1398
کد خبر: ۵۱۲۷۲۰
کارشناس علوم قرآنی گفت: میمنت و مبارکی خاص روز جمعه به واسطه احتمال ظهور امام زمان (عج) برای عاشقان و منتظران مهدی موعود (عج) آدابی را به همراه دارد که ادای آنها اجر دنیوی و اخروی به همراه خواهد داشت.

حجت الاسلام والمسلمین محمد صابری کارشناس علوم قرآنی در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ، درباره اعمال و آداب فرد منتظر در روز جمعه گفت: میمنت و مبارکی خاص روز جمعه به واسطه احتمال ظهور امام زمان (عج) برای عاشقان و منتظران مهدی موعود (عج) آدابی را به همراه دارد که ادای آنها اجر دنیوی و اخروی به همراه خواهد داشت.

جمعه‌ها چه دعایی بخوانیم؟توصیه به خواندن زیارت عاشورا و زیارت آل یاسین
این کارشناس علوم قرآنی درباره اعمال توصیه شده در روز جمعه اظهار کرد: دعای ندبه زینت بخش صبح جمعه هر مسلمان و هر شیعه ای خواهد بود. این دعا صواب بسیار را برای فرد منتظر به همراه خواهد داشت. موضوع این دعا استغاثه و عرض ادب و ارادت به حضرت ولی عصر (عج) است.

وی در همین راستا ادامه داد: خواندن نماز حضرت مهدی(عج)، اقامه نماز جمعه، دعای سمات قبل از غروب آفتاب در روز جمعه تاکید شده است همچنین زیارت عاشورا، زیارت ناحیه مقدسه و زیارت آل یاسین از تاکیدات موکد در این روز است. استحمام، ناخن گرفتن، نظافت کردن توصیه و صله ارحام، عیادت مریض و با خانواده سپری کردن در روز جمعه تاکید موکد دین اسلام است.

حجت الاسلام والمسلمین صابری در ادامه تصریح کرد: فرد می تواند اعمال روز جمعه را در کل ایام هفته انجام دهد تا نورانیت و روحانیت از جمعه ای تا جمعه بعدی در نفس فرد وجود داشته باشد و سعی کند عاشق، سالک، عارف، متدین، خدمتگزار به خلق خدا و خوش رو و خوش اخلاق باشد و در هر دقیقه و ثانیه "اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج" را زمزمه کند.

جمعه‌ها چه دعایی بخوانیم؟/توصیه به خواندن زیارت عاشورا و زیارت آل یاسین
وی درباره ثواب اعمال در روز جمعه نسبت به دیگر ایام هفته توضیح داد: خداوند عالم هر روز که مومنین و دین داران به اعمال مربوط به دین مشغول باشند را محاسبه می کند و پاداش می دهد اما ارزش اعمال و دعا در روز جمعه بی نهایت است و فضیلت و ثواب اعمال بیشتر از سایر روز ها و بسیار زیاد است.

این کارشناس علوم قرآنی خاطرنشان کرد: روزجمعه یک فرصت طلایی تهذیب نفس است که شخصیت خود را بازسازی و عملشان را به‌سازی کنند و این بازسازی و بهسازی اجر الهی به همراه دارد.

انتهای پیام/ 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *