بهداشت و مصرف مواد غذایی پس از وقوع سیلاب

11:43 - 14 فروردين 1398
کد خبر: ۵۰۶۷۰۶
رعایت بهداشت و ایمنی مواد غذایی که در معرض سیلاب قرار گرفته اند، امری بسیار ضروری است.

بهداشت و مصرف مواد غذایی پس از وقوع سیلاببه گزارش گروه فضای مجازی ، احسان متقیان پور کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه گفت: رعایت بهداشت و ایمنی مواد غذایی که در معرض سیلاب قرار گرفته اند، ضروری است و برای حفظ سلامتی خود باید به آن توجه کنیم.

وی افزود: سبزیجات و میوه‌هایی که در تماس با سیلاب قرار گرفته اند و قبل از مصرف پوست کنی نمی‌شوند، مانند توت فرنگی و کاهو، نباید مصرف شوند.

متقیان پور ادامه داد: باید از مصرف مواد غذایی درون ظروف و شیشه‌های دارای درب پیچی و یا سایر درپوش‌هایی که احتمال نفوذ آب آلوده به درون آن‌ها وجود دارد مانند ظروف ادویه جات، مربا، عسل، ترشی و سایر کنسرو‌های خانگی بپرهیزیم.

این کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی بیان کرد: در صورت نفوذ سیلاب و آلوده شدن یخچال و کابینت ها، باید تمامی مواد غذایی درون بسته بندی‌های کاغذی، مقوایی، فیبری و پارچه‌ای معدوم شوند.

متقیان پور اضافه کرد: در صورت قطع برق و یا خراب شدن یخچال و فریزر، از مصرف مواد غذایی درون آن و مواد غذایی فریز شده که از حالت انجماد خارج و نرم شده اند به ویژه اقلامی مانند گوشت و ماهی خودداری کنیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *