16:28
26 اسفند 1397
کد خبر: ۵۰۳۶۱۹

علل ایجاد مسمومیت غذایی چیست؟

عوامل بیماری‌زا عمدتا در میان غذا‌های پخته شده با دمای بالا هستند که این عوامل امکان زنده ماندن ندارند، اما اگر غذایی به صورت خام و یا نیم پز و یا آلوده به یکی از عوامل فوق با دست یا سطوح آلوده در بخش‌های پخت و پز باشد می‌تواند علت اصلی ابتلا به این بیماری باشد.

برچسب ها: غذا پزشک مسمومیت سم

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *