11:08
26 شهريور 1404
کد خبر: ۴۸۵۶۸۴۹

گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟

گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد؟
دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در واکنش به باور نادرست درباره میزان پروتئین گوشت قرمز و سفید اعلام کرد که هر دو نوع گوشت در واحد برابر، مقدار مشابهی پروتئین دارند و تفاوت اصلی آنها در نوع چربی و تاثیرات سلامت‌زایی‌شان است؛ به همین دلیل توصیه می‌شود مصرف گوشت قرمز محدود و مصرف گوشت سفید و منابع پروتئینی گیاهی افزایش یابد.

برچسب ها: وزارت بهداشت

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *