8:00
05 مرداد 1404
کد خبر: ۴۸۴۸۰۸۷
گفت‌وگو|

خوراکی‌هایی که عوارض ناشی از اشعه UV را کاهش می‌دهند/ چند توصیه تغذیه‌ای مهم برای روزهای گرم‌

خوراکی‌هایی که عوارض ناشی از اشعه UV را کاهش می‌دهند/ چند توصیه تغذیه‌ای مهم برای روزهای گرم‌
یک متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران به بیان توصیه‌هایی تغذیه‌ای برای در امان ماندن از عوارض ناشی از گرمای هوا و تابش اشعه UV پرداخت و گفت: مصرف هندوانه و انواع آلو به عنوان آنتی اکسیدان‌های بسیار قوی در دفع مواد مضری که ممکن است بر اثر تابشه اشعه UV در بدن ما ایجاد شود موثرند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *