15:58
19 خرداد 1404
کد خبر: ۴۸۴۰۵۵۴

۴۲۰ هزار مرگ سالانه در اثر مصرف غذای ناسالم

۴۲۰ هزار مرگ سالانه در اثر مصرف غذای ناسالم
معاون بهداشت وزارت بهداشت با هشدار نسبت به خطرات جدی ناشی از باقی‌مانده سموم در میوه‌ها و سبزیجات، تأکید کرد: ایمنی غذا از مهم‌ترین ارکان سلامت عمومی است و کاهش فاصله زمانی آزمایش تا پاسخ، تجهیز کارشناسان بهداشت به ابزار پرتابل و ردیابی دقیق منشأ تولید، باید در اولویت قرار گیرد.

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *