جنایت تازه رژیم صهیونیستی؛ حمله به دریافتکنندگان غذا در جنوب غزه

نظامیان رژیم صهیونیستی در ساعتهای اولیه روز یکشنبه، ۱۱ خرداد درحالی که فلسطینیها بهسمت یک محل توزیع کمکهای بشردوستانه در المواصی (رفح) در جنوب نوار غزه در حرکت بودند، مرتکب قتلعام علیه آنها شدند و بیش از ۳۰ نفر را به شهادت رساندند.
این حمله همچنین به مجروح شدن بیش از ۱۵۰ غیرنظامی منجر شد؛ بهگزارش خبرنگار المیادین، ساکنان غزه که درپی سیاستهای رژیم صهیونیستی گرسنه مانده بودند، در یک نقطه توزیع کمکهای بشردوستانه تجمع کرده بودند.
با این قتلعام، شمار کل قربانیان حملههای رژیم صهیونیستی به این بهاصطلاح نقاط توزیع کمک در کمتر از یک هفته به ۴۷ شهید و بیش از ۲۵۵ مجروح افزایش یافته است.
کارشناسان این مناطق را تلههای مرگ دستهجمعی به جای نقاط کمکهای بشردوستانه توصیف میکنند؛ آنچه در این مناطق اتفاق میافتد به معنای استفاده نظاممند و مخرب از کمکها بهعنوان سلاح جنگی است که برای باجگیری از غیرنظامیان گرسنه و جمعآوری اجباری آنها در مناطق کشتار آشکار بهکار گرفته میشود.
ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی بر این مناطق کشتار مدیریت و نظارت میکند و این درحالی است که اشغالگران و دولت آمریکا که مسئولیت کامل اخلاقی و قانونی این جنایتها را برعهده دارند، خود این طرحها را تامین مالی کرده و از نظر سیاسی پوشش میدهند.
پیش از این نیز نظامیان صهیونیست در نخستین روز راهاندازی مراکز توزیع تحت نظارت آمریکا به سمت فلسطینیها شلیک کردند. این اقدام به شهادت ۳ نفر و مجروحشدن ۴۶ نفر مجروح شد.
سلاحسازی گرسنگی و قحطی
اقدام رژیم صهیونیستی در سلاحسازی گرسنگی و قحطی فاجعه انسانی را در غزه رقم زده که متحدان و شرکای این رژیم را نیز به اعتراض و انتقاد واداشته است.
مرگومیر در میان سالمندان، کودکان و بیماران در نوار غزه بهدلیل گرسنگی، سوءتغذیه و کمبود درمان پزشکی، در شرایط زندگی ایجاد شده درپی اقدامهای رژیم صهیونیستی برای خسته کردن جمعیت فلسطین، بهطرز نگرانکنندهای افزایش یافته است.
این شرایط شامل گرسنگی عمدی، رنج شدید و محرومیت نظاممند از مراقبتهای بهداشتی، همراه با محاصره کامل است؛ همه این موارد بخشی از یک کارزار نسلکشی مداوم هستند که اکنون وارد نوزدهمین ماه متوالی خود شده است.
در نتیجه گرسنگی و فروپاشی خدمات درمانی در نوار غزه، افزایش قابل توجهی در شهادت سالمندان، کودکان و بیماران مزمن مشاهده شده است.
پیش از این، آکیهیرو سیتا، مدیر بهداشت آژانس پناهندگان فلسطینی سازمان ملل (UNRWA)، گفته بود که اگر کمبود مواد غذایی ادامه یابد، نرخ سوءتغذیه در غزه ممکن است به صورت تصاعدی افزایش یابد.
سیتا اظهار کرد: دادههایی دارم که نشان میدهد سوءتغذیه درحال افزایش است؛ نگرانی این است که اگر کمبود فعلی مواد غذایی ادامه یابد، سوءتغذیه بهصورت تصاعدی افزایش یابد و سپس از کنترل ما خارج شود.
آژانس امداد و کاریابی برای پناهندگان فلسطینی سازمان ملل همچنین گفت نوار غزه احتمالا با بدترین بحران انسانی خود از اکتبر ۲۰۲۳ (مهر ۱۴۰۲) تاکنون روبهرو است.
آنروا اعلام کرد که بمبارانهای شدید رژیم صهیونیستی از هوا، زمین و دریا به شهادت صدها نفر و آوارگی گسترده منجر شده است.
انتهای پیام/